ورکشاپ آموزشی یک روزه برای ۱۰۰ تن از آچار فروشان به خاطر مراعت نمودن حفظ الصحه برگزار شد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۱:۴۵
MOPH

این ورکشاپ آموزشی یک روزه از طرف معینیت غذا و دوا وزارت صحت‌عامه، برای ۱۰۰ تن از فروشنده گان و مسوولان شرکت های تهیه آچار در شهر کابل به خاطر مراعت نمودن حفظ الصحه و جلوگیری از امراض برگزار شد.

در این ورکشاپ آموزشی، استادان معلومات جامع را به مسوولان شرکت‌های تولید آچار و فروشنده گان آن از طریق پریزنتیشن منظم در مورد چگونگی تهیه آچار و مراعت نمودن حفظ الصحه ارائه نمودند.

 هدف از برگزاری این ورکشاپ آگاهی دهی به مردم بود، تا در آینده از آموخته های خود، در مورد تولید آچارهای با کیفیت اهمیت و حفظ الصحه آن توجه نمایند تا از این طریق از انتقال امراض جلوگیری گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۱۲:۴۷
Background image

داکتر امین‌الله مومند، رئیس شفاخانه‌های تخصصی و ثالثی وزارت صحت‌عامه و هیأت همراهش از شفاخانه ملی و تخصصی صدری ابن‌سینا نظارت نمودند

وی در جریان این نظارت، از بخش‌های مختلف تشخیصی، تداوی و اداری شفاخانه دیدار نمود، از بیماران عیادت کرد، روند ارائه خدمات صحی و امکانات موجود را مورد ارزیابی قرار داد و به‌منظور بهبود. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۱۲:۴۴
Background image

پروژه ترمیم اساسی مراکز صحی ولایت پنجشیر به ارزش ۲.۵ میلیون افغانی آغاز شد

این پروژه از سوی مؤسسه مووف، همکار وزارت صحت‌عامه، تطبیق می‌شود که در چارچوب آن، مراکز صحی مرکز بازارک و هفت ولسوالی ولایت پنجشیر به‌گونه اساسی ترمیم خواهند شد.

هدف از اجرای این پروژه،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۹:۵۸
Background image

وزارت صحت‌عامه قرارداد ۳۰۰ هزار و ۵۲۱ دالری را با مؤسسه AKHSA برای تقویت خدمات صحی تغذیه‌ای امضا کرد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور تقویت خدمات صحی تغذیه‌ای در ولایت‌های بغلان، تخار و بدخشان، قراردادی را به ارزش ۳۰۰ هزار و ۵۲۱ دالر امریکایی با مؤسسه Aga Khan Health Services Afghanistan (AKHSA. . .

BACK TO NEWS