ریاست عمومی پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه، ورکشاپ آموزشی یک روزه را تحت عنوان پلان گذاری و گزارش دهی برای مسوولان و کارمندان ادارات مختلف وزارت صحت‌عامه راه اندازی نمود

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۸ - ۱۲:۵۱
MOPH

در این نشست داکتر میرویس احمدزی رییس عمومی پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه، از اشتراک کننده گان خواست تا از این فرصت استفاده موثرنموده تا باشد مشکلاتی را که همکاران صحی در بخش گزارش دهی وپلان گذاری دارند حل گردد.

همچنان رییس عمومی پالیسی وپلان راه اندازی این ورکشاپ را به خاطر ساختن استراتیژی وپلان های جامع به وزارت صحت‌عامه یک اقدام موثر دانسته گفت: همکاران ما در این راستا در پرزنتیشنی همه معلومات را در مورد پلان گذاری وگزا رش دهی برای اشتراک کننده گان ارایه خواهند کرد.

از سوی‌‌هم آقای سید فرهاد هاشمی در پرزنتیشنی در مورد پلان گذاری، گزارش دهی و ساختن پلان سالانه، پلان ربع وار و ساختار یک پلان جامع و همه جانبه به اشتراک کننده گان معلومات ارایه نمود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۱:۲۵
Background image

از سکتور خصوصی صحی و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت کنر نظارت صورت گرفت

این نظارت از سوی مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه در مرکز این ولایت صورت گرفت. در نتیجه آن، ۳۸۷ کیلوگرام ادویه و ۴۹۵ کیلوگرام مواد خوراکی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت جمع‌آوری و به خاطر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۹:۲۸
Background image

برگزاری نشست آنلاین برای بهبود خدمات صحی حجاج سال ۱۴۰۵

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، نشستی آنلاین را با مسوولان ولایتی ریاست‌های صحت‌عامه به منظور ایجاد سهولت در ارائه خدمات صحی برای حجاج سال ۱۴۰۵ برگزار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۹:۲۵
Background image

۳۳ قلم ادویه مختلف به منظور بهبود روند تداوی بیماران، به ریاست صحت عامه ولایت غزنی سپرده شد

این ادویه که قیمت مجموعی آن به (۹۶۲۵) دالر می‌رسد، از سوی دفتر ولایتی مؤسسه PU-AMI به ریاست صحت عامه غزنی تسلیم داده شد.

این ادویه در نتیجه تلاش‌های دوامدار، پیگیری و هماهنگی مؤثر. . .

BACK TO NEWS