روسای جدید برای سه شفاخانه مرکزی وزارت صحت‌عامه امارت اسلامی افغانستان معرفی شدند

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۲ - ۱۲:۳۸
moph

محترم ملا محمد حسن محمدزی رئیس دفتر مقام وزارت صحت‌عامه، در نشستی حمیدالله نوید را به حیث رئیس شفاخانه ۱۰۰ بستر دشت برچی، نقیب الله جمشید را به حیث رئیس شفاخانه 50 بستر و آقای اسدالله را به حیث رئیس شفاخانه معلولین و بازتوانایی به کارمندان این ادارات معرفی نمود.

 ملا محمد حسن محمدزی رییس دفتر مقام وزارت صحت‌عامه،  در نشستی که به همین مناسبت راه اندازی شده بود گفت: تغییر و تبدیل و پیروی از احکام یک امر مهم نظام است بناءً نظر به اساس دستور مقام محترم ریاست الوزراء و بهبود امور صحی و هماهنگی بیشتر این افراد به حیث رییسان شفاخانه های متذکره معرفی شدند.

رئیس دفترمقام وزارت صحت‌عامه، به رییسان جدید این شفاخانه‌ها آرزوی موفقیت نموده و از کارمندان آنان خواست تا مانند گذشته به همکاری های خود ادامه دهند تا به بیماران به موقع رسیده گی صورت گرفته و چالش های صحی آنان به وقت آن مرفوع گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۷
Background image

دور سوم نظارت از پیشبرد برنامه اکمال تخصص در شفاخانه های تخصصی صدری ابن سینا، ملالی، صحت روانی، کیور و نورIAM. صورت گرفت

این نظارت به خاطر دریافت مشکلات ترینر متخصصین، داکتران ترینی و خلا های برنامه تریننگ اکمال تخصص، توسط تیم های نظارت ریاست عملیاتی ریاست عمومی اکمال تخصص در شفاخانه های صدری ابن سینا،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۴:۵۵
Background image

بنیاد خیریه آقاخان به شفاخانه ولایتی تخار به ارزش یک‌ونیم میلیون افغانی ادویه کمک کرد

 بنیاد خیریه آقاخان (AKF) مقدار ۷۶ قلم ادویه ضروری را به شفاخانه ولایتی تخار که ارزش مجموعی آن حدود یک‌ونیم میلیون افغانی می شود کمک کرد.

این ادویه با حضور مولوی شیخ میر « صدام» رئیس. . .

BACK TO NEWS