آغاز کمپاین واکسین پولیو در ولایت بلخ

Panah_moph
دوشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲ - ۱۴:۴۵
آغاز کمپاین واکسین پولیو در ولایت بلخ

دوشنبه 2حوت 1400

داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت عامه و مولوی قدرت الله ابو حمزه والی ولایت بلخ در نشستی کمپاین واکسین پولیو را در ولایت افتتاح نمودند.

قرار است این کمپاین به مدت سه روز ادامه یابد و حدود 500 هزار طفل زیر سن پنج سال را تحت پوشش قرار دهد.

در ادامه این نشست همچنان معین پالیسی وپلان وزارت صحت عامه وهیات همراه شان با کارمندان صحی شفاخانه حوزوی ابوعلی سینای بلخی نیز دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار معین پالیسی وهیات همراه شان از کار و زحمات شبانه روزی کارمندان صحی ولایت بلخ که در دشوار ترین روز ها نگذاشتند عرضه خدمات صحی در مراکز صحی متوقف شود ابراز امتنان و قدر دانی نموده و وعده سپرد که به چالش های آنان هر چه زودتر رسیدگی خواهند کرد.

از سوی هم داکتر نجیب الله توانا رییس صحت عامه و کارمندان صحی شفاخانه حوزوی بلخ چالش ها و پیشنهادات شان را با هیات رهبری وزارت صحت عامه در جریان گذاشته و خواهان حل آن گردیدند که به خاطر حل آنان هدایات لازم داده شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۸:۴۷
Background image

مصوبه ششم برای کارمندان معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه تشریح شد

برنامه معرفی و تشریح مصوبه ششم، پس از منظوری مقام وزارت صحت عامه، با حضور رهبری و کارمندان معینیت غذا و ادویه برگزار شد.

محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه، در این برنامه بر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۸:۴۳
Background image

برنامه آموزشی پنج‌روزه کلچر باکتریولوژی و آنتی‌بیوگرام برگزار شد

یک برنامه آموزشی پنج‌روزه کلچر باکتریالوژی و آنتی‌ بیوگرام به‌منظور ارتقای کیفیت خدمات لابراتواری و تقویت ظرفیت تشخیص و کنترول مقاومت باکتری‌ها در برابر ادویه‌های ضد میکروبی (AMR)، از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۸:۴۵
Background image

یک برنامهٔ آموزشی سه‌روزه برای تیم‌های حمایوی سرویلانس (SST) در ۳۴ ولایت کشور از سوی وزارت صحت‌عامه آغاز شد

وزارت صحت‌عامه یک برنامهٔ آموزشی سه‌روزه را برای تیم‌های حمایوی سرویلانس (SST) در ۳۴ ولایت کشور آغاز کرده است. این برنامه به‌منظور تقویت سیستم سرویلانس، ارتقای کیفیت معلومات صحی و. . .

BACK TO NEWS