ورکشاپ آموزش پنج روزه برای کارکنان طب عدلی داده شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۴:۴۰
MOPH

این ورکشاپ آموزشی توسط ریاست طب عدلی وزارت صحت‌عامه، با همکاری مالی و تخنیکی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ (ICRC) برای کارکنان طب عدلی از ریاست‌های صحت‌عامه، ولایات جنوب شرقی و مرکزی شامل (بامیان، میدان وردک، پکتیکا، لوگر، پکتیا، غزنی و خوست) و متخصصان بخش عاجل شفاخانه‌های ولایتی ولایت غزنی برگزار شد که شرکت‌کننده گان توسط متخصصان و استادان با تجربه در بخش طب عدلی آموزش دیدند.

در آخرین روز این دوره آموزشی، مولوی نجیب الله فاروقی، رئیس طب عدلی، در مورد اهمیت طب عدلی برای اشتراک کننده گان سخنرانی جامع نموده و همکاری ادارات ذیربط در این زمینه را ضروری خواند و از اشتراک کننده گان خواست تا موضوعات آموخته شده در جریان این دوره آموزشی را در محل کار خود استفاده نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۵
Background image

یک برنامهٔ آموزشی هفت‌روزهٔ روش‌های خوب تولید (GMP) برای ۳۳ تن از کارمندان معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه آغاز شد

این برنامهٔ با اشتراک ۳۳ تن از کارمندان ریاست‌های ارزیابی و ثبت ادویه و محصولات صحی، جوازدهی، تنظیم صادرات و واردات و نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه، با همکاری سازمان صحی جهان آغاز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۲
Background image

بازرسی از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان صورت گرفت و ۵ مرکز متخلف مسدود گردید

کارمندان آمریت تورید و توزیع ریاست نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ادامه برنامه‌های نظارتی، از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان شهر کابل بازرسی به‌عمل آوردند.

در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۴:۱۱
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، با محترم سادین ایلد، شارژدافیر کشور ترکیه برای افغانستان، در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

در این دیدار، محترم وزیر صحت عامه همکاری ترکیه را در بخش آموزش کارکنان صحی افغان، افزایش امکانات برای تداوی اطفال مبتلا به بیماری‌های مادرزادی قلب، اعمار و تجهیز شفاخانه‌های عمومی در. . .

BACK TO NEWS