نشست آنلاین رئیس هماهنگی ولایات وزارت صحت‌عامه با مسوولان صحی ۹ ولایت شمالی

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۵:۹
MOPH

داکتر فضل‌الهی علیزی رئیس هماهنگی ولایات وزارت صحت‌عامه، در یک نشست آنلاین  با مسوولان صحت‌عامه ولایت های قندز، تخار، سرپل، جوزجان، سمنگان، بلخ، فاریاب، بدخشان و بغلان دیدار کرد.

هدف از این نشست هماهنگی بیشتر میان ریاست های ولایات و ریاست هماهنگی ولایات در مرکز، بررسی چالش‌های موجود و اتخاذ تدابیر لازم برای بهبود تطبیق برنامه‌های صحی در سطح ولایات بود.

در این نشست، در مورد موضوعات ذیل از جمله، تاخیر در روند تدارکات، نیاز به ایجاد سیستم غیرمتمرکز تصفیه‌خانه‌های فاضلاب، بازنگری در پالیسی معاشات، ثبت‌نام مجدد دواخانه‌ها و عمده‌فروشی‌ها، ترتیب لیست مراکز صحی غیرفعال و بررسی مصرف برق در مراکز صحی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

مسوولان صحت‌عامه ولایت‌ها بر تقویت همکاری و افزایش هماهنگی میان ادارات صحی تاکید نمودند که این امر به بهتر شدن خدمات صحی و حل سریع‌تر مشکلات کمک زیادی خواهد کرد.

در پایان این نشست، داکتر فضل‌الهی علیزی، خواهان همکاری بیشتر ولایات برای رفع چالش‌های موجود گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۱۳
Background image

نشست آگاهی‌دهی به‌منظور تأمین مصوونیت بیماران و ارائه مراقبت‌های بهتر از سوی وزارت صحت عامه برگزار شد

در این نشست، محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، شماری از رئیسان مرکزی، مسئولان شفاخانه‌های مرکزی، نماینده سازمان صحی جهان و نماینده‌گان رسانه‌ها اشتراک. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۷
Background image

برنامه آگاهی‌دهی و جلوگیری از مواد مخدر برای دانش آموزان دارالعلوم افغان برگزار شد

این برنامه از سوی تیم آگاهی‌دهی شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین «آغوش» مربوط به وزارت صحت عامه، برگزار شد. در این برنامه، برای اشتراک‌کننده‌گان در مورد اهمیت آگاهی‌دهی در برابر مواد مخدر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۴
Background image

از فروشگاه‌های مواد غذایی در ولایت ارزگان نظارت صورت گرفت

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت ارزگان، از فروشگاه‌های مواد غذایی در مرکز ترینکوت این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این نظارت، ۳۵ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت، با. . .

BACK TO NEWS