محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا.ا، با مسوولان اتحادیه عمده‌فروشان ادویه در مورد رسیده‌گی به خواست‌ها و مشکلات آنان در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۰:۵۹
moph

در این دیدار که مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه وزارت صحت عامه و شماری از مسوولان دیگر نیز حضور داشتند، در مورد کنترول قیمت ادویه، تطبیق بهتر قانون جلوگیری از قاچاق غذا و ادویه، جلوگیری از احتکار و تأمین و مدیریت ادویه باکیفیت و با قیمت مناسب در بازار بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

محترم وزیر صحت عامه عرضه ادویه باکیفیت و با قیمت مناسب به مردم را مسئولیت مشترک همه دانست و گفت در این بخش باید همه به‌گونه مشترک مسئولیت خود را ادا کنند.

همچنان، محترم مولوی حمد الله زاهد معین غذا و ادویه در مورد خواست‌های اتحادیه عمده‌فروشان ادویه گفت، که تلاش آنان بر این است تا به نیازهای مردم رسیده‌گی شود و تأکید کرد که در این زمینه تلاش‌های خود را ادامه خواهند داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۲:۱۵
Background image

مراسم فراغت ۴۲ تن از معتادین تداوی‌شده از برنامه آموزش‌های حرفه‌ای، در شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین ریاست صحت‌عامه ولایت هلمند، برگزار شد

این افراد به مدت سه ماه در برنامه آموزش‌های حرفه‌ای شامل بودند و اکنون روند آموزشی‌شان را با موفقیت به پایان رسانیده‌اند.

که از میان آنان، ۲۲ تن در بخش ترمیم موترسایکل و ۲۰ تن دیگر در. . .

BACK TO NEWS