محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا.ا، با مسوولان اتحادیه عمده‌فروشان ادویه در مورد رسیده‌گی به خواست‌ها و مشکلات آنان در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۰:۵۹
moph

در این دیدار که مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه وزارت صحت عامه و شماری از مسوولان دیگر نیز حضور داشتند، در مورد کنترول قیمت ادویه، تطبیق بهتر قانون جلوگیری از قاچاق غذا و ادویه، جلوگیری از احتکار و تأمین و مدیریت ادویه باکیفیت و با قیمت مناسب در بازار بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

محترم وزیر صحت عامه عرضه ادویه باکیفیت و با قیمت مناسب به مردم را مسئولیت مشترک همه دانست و گفت در این بخش باید همه به‌گونه مشترک مسئولیت خود را ادا کنند.

همچنان، محترم مولوی حمد الله زاهد معین غذا و ادویه در مورد خواست‌های اتحادیه عمده‌فروشان ادویه گفت، که تلاش آنان بر این است تا به نیازهای مردم رسیده‌گی شود و تأکید کرد که در این زمینه تلاش‌های خود را ادامه خواهند داد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۶:۷
Background image

وزارت صحت‌عامه ا.ا.افغانستان نشست آگاهی دهی عامه را در مورد بیماری تلسیمیا برگزار کرد

در نشستی که به این مناسبت برگزار شد، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، رئیسان مرکزی این وزارت و نماینده‌گان رسانه ها اشتراک داشتند.

در این نشست محترم مولوی عبدالولی حقانی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۵:۲
Background image

به مقدار (۴۴۵) کیلوگرام ادویه و مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت در ولایت پکتیکا، از بین برده شد

مسئولان نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت پکتیکا، در ولسوالی‌های زېلوک و نکه، از بخش‌های صحی خصوصی و همچنان شماری از فروشگاه های مواد غذایی نظارت مشترک نمودند.

در نتیجه این نظارت، (۱۳. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۴:۳۶
Background image

داکتر نیازگل نیازمند، آمر بانک ملی خون وزارت صحت‌عامه!

سال گذشته، ١٣٥٦١ پاینت خون به بیماران تلسیمیا در بانک خون مرکزی اهدا شد، که به طور اوسط روزانه تقریباً به ۵۰ بیمار خون آماده می شود.

BACK TO NEWS