محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت‌عامه، در سفر رسمی اش به کشور چین در کنفرانس بین المللی طب سنتی برای اشتراک کننده گان سخنرانی کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۴ - ۱۵:۲۲
MOPH

در این کنفرانس که هدف آن تبادل تجربه‌ها و دستاوردهای حوزه طب سنتی بود، وزیران صحت‌عامه کشورهای مختلف، معینان، پژوهشگران و نماینده گان تعدادی از موسسات اشتراک داشتند.

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، همکاری سازمان صحی جهان و سازمان همکاری شانگهای را در عرصه طب سنتی منطقه ضروری خواند و گفت:" در افغانستان طب سنتی باید معیاری و شامل یک بخش طبابت عصری گردد و به علاقه مندان آن یک کریکولم درسی معیاری آماده شود."

محترم وزیر صحت‌عامه، همچنان بر همکاری های دوجانبه کشور چین و افغانستان در زمینه طب سنتی تاکید کرد، تا زمینه ایجاد ظرفیت، شریک نمودن تجربه‌ها و فراهم شدن زمینه تحقیقات در این راستا به وجود بیاید.

قابل ذکراست که در حال حاضر آمریت طب سنتی در تشکیل وزارت صحت‌عامه ایجاد شده است که روی بهبود و اصلاح کار طبیبان، پالیسی‌ها و رهنمودها در این اداره کار می‌کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۱:۴۲
Background image

از آغاز سال روان تا اکنون، ۴۳۰ تن از معتادین در شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین ریاست صحت‌عامه ولایت بلخ، تداوی شده ‌اند

به گفته داکتر نیاز محمد جویا، آمر این شفاخانه، در طول هفت ماه گذشته سال جاری، ۴۶۶ تن معتاد ثبت، ۴۱۶ تن بستر، ۴۳۰ تن صحت یاب و ۵۳۳ تن تحت نظارت قرار گرفته‌اند، همچنان به ۵۱۵ تن دیگر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۹:۱۸
Background image

وزارت صحت عامه، سیستم دیتابیس آنلاین را در شفاخانه عاجل ابن‌سینا افتتاح کرد

در نشستی که به این مناسبت برگزار شد، شیخ محمد طاهر حلیم رئیس عمومی دفتر مقام وزارت صحت‌عامه، داکتر نثار احمد نیازی رئیس عمومی اکمال تخصص، تعدادی از رئیسان مرکزی این وزارت، مسوولان. . .

BACK TO NEWS