محترم داکتر قلندر عباد وزیر صحت عامه امارت اسلامی افغانستان، با داکتر مارک مسوول سازمان UNFPA در افغانستان دیدار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - ۹:۶
UNPFA

در این دیدار دستاوردهای دو سال گذشته وزارت صحت عامه، کاهش مرگ و میر مادران و اطفال، ارزیابی ها، انجام تحقیقات جدید در زمینه صحت، فعالیت های مختلف این نهاد و  دیگر موضوعات مورد بحث قرار گرفت.

محترم داکتر قلندر عباد، با اشاره به دستاوردهای سکتور صحت در دو سال گذشته گفت که وزارت صحت عامه در دو سال گذشته دستاوردهای زیادی در سکتور صحت داشته است. از این رو، انجام بررسی ها و ارزیابی های جدید در بخش صحت به منظور آشکارسازی دستاوردهای واقعی و مشکلات موجود ضروری است.

 

محترم وزیر صحت عامه، از مسوول UNPFA خواست که یک سروی صحت دموگرافیک را که آخرین بار در سال 2015 انجام شده و اطلاعات از همان سال تا اکنون موجود است، در همین سال انجام دهد و همچنین اطلاعات واقعی مرتبط با صحت مادران و میزان مرگ و میر جمع آوری و اقدامات لازم برای پیشگیری از آن انجام شود.

محترم داکتر قلندر عباد، همچنان افزود که به زودی یک کمیته با صلاحیت برای کاهش مرگ و میر مادران و کودکان که در آن همکاران داخی و بیرونی ذیدخل باشند تشکیل خواهد شد تا آنان پیشنهادات مربوطه خود را با وزارت صحت عامه در مورد ارقام واقعی مرگ و میر مادران و کودکان، علل و راه های پیشگیری از آن با تطبیق پالیسی های لازم شریک نمایند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۱۵
Background image

پروسه آفرگشایی ساخت شفاخانه ۳۰ بستر در ولسوالی بگرامی ولایت کابل برگزار شد

این پروسه با حضور مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت عامه و نماینده گان ۷ شرکت ساختمانی برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفرگشایی وزارت صحت‌عامه، در نشستی که به این مناسبت برگزار شد، گفتند:. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۱۱
Background image

برگزاری نشست مشترک در مورد دیجیتالی‌سازی سیستم‌های اداری شفاخانه‌ها

داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه به خاطر دیجیتال‌سازی سیستم‌های اداری شفاخانه‌ها و مرکز این وزارت، نشست مشترکی را با مسوولان وزارت‌های مالیه، تحصیلات عالی و. . .

BACK TO NEWS