سنگ تهداب یک مرکز صحی (BHC) به هزینه ۷.۱ میلیون افغانی در ساحه مومندره ولسوالی سپین‌غر ولایت ننگرهار گذاشته شد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۸
MOPH

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، مولوی غلام‌الرحمن حیدری، معاون والی ننگرهار، مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه، شماری از رئیسان و مسوولان ولایتی اشتراک داشتند، معاون والی گفت: این مرکز صحی به اساس توجه ویژه عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، در سه جریب زمین به‌گونه اساسی و معیاری ساخته می‌شود که با تکمیل آن، سهولت‌های لازم صحی برای باشنده گان منطقه فراهم خواهد شد.

همچنان، رئیس صحت‌عامه ننگرهار گفت: این مرکز با داشتن یک تیم صحی یازده‌نفره، خدمات صحی را در بخش‌های صحت مادر و طفل، تغذیه، واکسین و بسیاری از بخش‌های دیگر ارائه خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۳۵
Background image

با شفاخانه تخصصی حوزوی ننگرهار، به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی مواد مصرفی و ادویه کمک شد

این کمک که از سوی شفاخانه علی‌آباد، مربوط وزارت تحصیلات عالی، صورت گرفت، با حضور مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت‌عامه ولایت ننگرهار و شماری دیگر از مسئولان، به مسئول فارمسی این شفاخانه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۳۱
Background image

نظارت هیأت وزارت صحت‌عامه از شفاخانه امراض ساری و بخش‌های تخصصی در هرات

مولوی محمودالله زاهد، رئیس تطبیق قوانین صحی و تفتیش وزارت صحت‌عامه، همراه با هیأت تخنیکی، در جریان سفرشان به ولایت هرات، از شفاخانه ۱۰۰ بستری تداوی امراض ساری، بخش‌های توبرکلوز و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۲۸
Background image

فصل سوم، مادهٔ بیست و چهارم، فقره اول قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

هر گاه شرکت‌ تورید کنندهٔ ادویه و محصولات صحی، بدون اجازهٔ قبلی از راه های رسمی یا غیر رسمی به تورید و عرضهٔ ادویه و محصولات صحی به بازار اقدام کند، مطابق با احکام این قانون، سزای. . .

BACK TO NEWS