سنگ تهداب یک باب مرکز صحی به ارزش ۱۷.۴ میلیون افغانی از طرف وزارت صحت‌عامه در قریه کردن ولسوالی قوشتپه ولایت جوزجان در نشستی گذاشته شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۴ - ۱۵:۳۸
moph

 در نشسی که به این مناسبت راه اندازی شد محترم مولوی محمد اسحق صاحبزاده، معین مالی و اداری وزارت صحت عامه، قاری ذبیح الله حسینی، رئیس صحت‌عامه جوزجان، سران قومی، علما و بعضی از مقامات اشتراک داشتند.

محترم مولوی محمد اسحاق صاحب زاده معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، در سخنان افتتاحیه این مراسم گفت: مردم افغانستان در چند دهه گذشته رنج های زیادی را متحمل شده اند و امارت اسلامی به خصوص وزارت صحت‌عامه تلاش می کند؛ تا در مناطق سفید ( دور دست) مراکزصحی را ایجاد نماید تا عرضه خدمات صحی به شهروندان کشور گسترش یابد.

محترم معین مالی واداری افزود، که این مرکز صحی در مدت شش ماه با هزینه ۱۷.۴ میلیون افغانی ساخته می‌شود و خدمات صحی را برای ( ۵۰۰۰ ) خانواده ارائه می‌کند.

در عین حال مردم محل از احداث این مرکز صحی ابراز خرسندی نموده و از مسؤولان صحی به خاطر تأمین و ایجاد این مرکز  در این منطقه که قبلاً وجود نداشت، ابرز تشکر نمودند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۵:۵۱
Background image

۲۹ قلم ادویه به ریاست صحت عامهٔ ننگرهار تسلیم داده شد

این ادویه از سوی اداره بین‌المللی یونیسف برای ربع دوم سال میلادی جاری، به‌منظور ارایه خدمات صحی در شفاخانه تخصصی حوزه‌ای ننگرهار و شفاخانه‌های ولسوالی‌ها، به مسوولان ریاست صحت عامه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۵:۴۷
Background image

تقویت توانمندی کارمندان صحی در بخش کنترول امراض ساری در کابل

یک برنامه آموزشی سه‌روزه به‌منظور ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی در نقاط خط فرضی تورخم و بندر اسلام‌قلعه‌ که هدف آن آموزش، افزایش توانمندی‌های مسلکی کارمندان در بخش‌های نظارت، پیشگیری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۵:۴۵
Background image

از سکتور خصوصی صحی و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت بلخ نظارت صورت گرفت

این نظارت از سوی مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه در نواحی مختلف این ولایت، که در جریان یک سال گذشته، از ۹۷۱ دواخانه، ۱۳۳ باب لابراتوار، ۲۴۸ باب عمده‌فروشی ادویه، ۲۱ باب مرکز. . .

BACK TO NEWS