دو مرکز مجهز رادیولوژی در شفاخانه‌های افغان‌جاپان و تداوی امراض انتانی به‌هزینه ۱.۸ میلیون دالر از طرف وزارت صحت‌عامه، اعمار و افتتاح گردید

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۹:۳۰
MOPH

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، الحاج شیخ محمد طاهر حلیم رئیس عمومی مقام دفتر، رئیسان مرکزی این وزارت، نماینده گان سازمان صحی جهان، ادارات مختلف و رسانه ها اشتراک داشتند.

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، از ایجاد این مراکز ابراز خرسندی نموده و آن را گامی مهم در راستای پیشرفت بخش صحی کشور دانست گفت: «تقویت نظام صحی کشور از اولویت‌های اساسی ماست و ایجاد این دو مرکز پیشرفته رادیولوژی را یک دستاورد بزرگ می‌دانیم، زیرا از طریق تشخیص دقیق، نه‌تنها می‌توانیم جان بیماران را نجات دهیم، بلکه هزینه‌های سنگین تشخیص را نیز برای مردم کاهش خواهیم داد

محترم وزیر صحت‌عامه، ضمن قدردانی از سازمان صحی جهان (WHO) و کشور جاپان افزود که سیستم تشخیص قوی، اساس تداوی دقیق را تشکیل می‌دهد و این مراکز زمینهٔ تشخیص دقیق بیماری‌ها را برای کارمندان صحی ما فراهم خواهند ساخت.

قابل یادآوری است که این مراکز رادیولوژی با همکاری سازمان صحی جهان (WHO) و به‌هزینه ۱.۸ میلیون دالر از کمک‌های مالی کشور جاپان اعمار گردیده‌اند. این مراکز مجهز به دو دستگاه معیاری سی‌تی‌اسکن، دو دستگاه داپلر، سیستم برق آفتابی و سایر تسهیلات لازم می‌باشند، که به‌واسطه آن خدمات تشخیصیه معیاری به بیماران مربوط ارائه خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۶:۴۸
Background image

در ولایت ننگرهار ۶ مرکز صحی فرعی افتتاح گردیده و رسماً به فعالیت آغاز نمودند

از میان این مراکز، یک مرکز در قریهٔ بیله ولسوالی مومندره، یک مرکز در هجرت‌آباد ولسوالی بهسود، یک مرکز در ولسوالی کامه، یک مرکز در ساحهٔ شیخ مصری مربوط شهر جلال‌آباد و دو مرکز دیگر در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۶:۴۵
Background image

یک توافق‌نامه ارزشمند در زمینه گسترش همکاری‌های علمی، تحقیقی، آموزشی و تخنیکی میان وزارت صحت عامه و وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا به امضا رسید

نشستی به همین منظور برگزار شد، محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت عامه، محترم شیخ‌الحدیث ندامحمد ندیم وزیر تحصیلات عالی، محترم معینان وزارت صحت عامه و رئیسان مرکزی هر دو وزارت اشتراک. . .

BACK TO NEWS