در ماه گذشته در شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین  ریاست صحت عامه ولایت بلخ، ۵۱ تن از افراد معتاد تحت تداوی رایگان قرار گرفته و پس از تکمیل یک دوره تداوی، به خانه‌های‌شان برگشتند

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۱:۳۴
MOPH

داکتر نیاز محمد جویا، آمر این شفاخانه گفت:که تداوی بیماران معتاد مسئولیت اساسی ما بوده و با تعهد کامل این مسئولیت را انجام می‌دهیم. وی افزود که، روند تداوی بیماران معتاد در این شفاخانه از ۴۵ تا ۹۰ روز ادامه دارد و کارکنان صحی خدمات گوناگون صحی را برای آنان ارائه می‌کنند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۲:۵۱
Background image

ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی و جذب آنان در برنامه اکمال تخصص

وزارت صحت‌عامه در یک سال گذشته، گام‌های مهمی را در راستای ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی و اداری برداشته است.

این تلاش‌ها به منظور رُشد مسلکی منابع بشری، بلند بردن سطح تخصص و ارائه خدمات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۴:۵۶
Background image

از یک تعداد عمده فروشی های ادویه و نماینده گی های آنان در ولایت هرات نظارت صورت گرفت

مسوولان مدیریت عمومی نظارت و بازرسی از تورید و توزیع ادویه و محصولات صحی ریاست صحت‌عامه ولایت هرات، از (۲۸) باب عمده‌فروشی و نماینده گی شرکت‌های آنان واقع در ناحیه پنجم شاروالی ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۶:۲۲
Background image

محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، از ریاست‌های عمومی امور کارکنان، تدارکات و مالی این وزارت دیدار نمود

در این دیدار، محترم معین مالی و اداری، از خدمات ارائه‌شده ارزیابی به‌عمل آورده و از روند کار ابراز رضایت نمود، وی همچنان مسوولان را تشویق نموده و آنان را به ارائه خدمات بهتر تشویق کرد.. . .

BACK TO NEWS