بیشتر از ۳۰۰۰ تن بیمار در شفاخانه جراحی پلاستیک و سوختگی، ریاست صحت‌عامه ولایت بلخ، خدمات صحی دریافت نموده اند

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۳۵
MOPH

در جریان ۸ ماه گذشته، مجموعاً ۳۰۲۹ تن بیمار از خدمات صحی سرا پاء (OPD) این شفاخانه استفاده نموده اند و همچنان ۲۲۱ تن بیمار داخل بستر (IPD) نیز تحت تداوی قرار در این شفاخانه گرفته‌اند.

علاوه بر این خدمات، در همین مدت، ۵۰ عمل جراحی به‌گونه موفقانه در این شفاخانه اجرا شده است.

قابل یادآوری است که در حال حاضر، تعداد مراجعه‌کننده گان به این شفاخانه در مقایسه با گذشته به‌گونه قابل ملاحظه افزایش یافته است، که این نشان‌دهنده بهبود خدمات صحی و افزایش اعتماد مردم به سکتور صحی کشور می‌باشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۷
Background image

برنامه آگاهی‌دهی و جلوگیری از مواد مخدر برای دانش آموزان دارالعلوم افغان برگزار شد

این برنامه از سوی تیم آگاهی‌دهی شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین «آغوش» مربوط به وزارت صحت عامه، برگزار شد. در این برنامه، برای اشتراک‌کننده‌گان در مورد اهمیت آگاهی‌دهی در برابر مواد مخدر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۴
Background image

از فروشگاه‌های مواد غذایی در ولایت ارزگان نظارت صورت گرفت

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت ارزگان، از فروشگاه‌های مواد غذایی در مرکز ترینکوت این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این نظارت، ۳۵ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۹
Background image

هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر تسلیم داده شد

با همکاری تاجران افغان در کشور ازبکستان و سفارت افغانستان، هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر کمک شد.

این هشت قلم تجهیزات طبی که به ارزش مجموعی ۳۴ هزار دالر امریکایی می. . .

BACK TO NEWS