از یک تعداد فروشگاه های مواد غذایی، شرکت های تولیدی و ادویه فروشی‌ها در ولایت فراه نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۹:۴۶
moph

مسوولان آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت فراه در نتیجه نظارت های که در یک هفته گذشته داشتند توانستند ۷۵ کیلو گرام مواد غذایی و ادویه جات تاریخ گذشته را جمع آوری و به خاطر هدر نمودن به محل تعیین شده انتقال بدهند.

همچنان این مسوولان یک باب دواخانه را نیز به خاظر تخطی از قوانین صحی مسدود نمودند و برای مسوولان هدایت دادند تا خدمات خود را مطابق به قوانین تعیین شده عیار نمایند در غیر آن با متخلفین برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۹:۴۶
Background image

از یک تعداد فروشگاه های مواد غذایی، شرکت های تولیدی و ادویه فروشی‌ها در ولایت فراه نظارت صورت گرفت

مسوولان آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت فراه در نتیجه نظارت های که در یک هفته گذشته داشتند توانستند ۷۵ کیلو گرام مواد غذایی و ادویه جات تاریخ گذشته را جمع آوری و به خاطر هدر. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۹:۱۱
Background image

به ارزش ۶.۱ میلیون افغانی مواد مصرفی با همکاری مالی یونیسف، به شفاخانه حوزوی ولایت ننگرهار کمک گردید

این مواد در حضور مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه این ولایت، داکتر منصور، رئیس شفاخانه حوزوی و مسؤولان بخش فارمسی، به‌گونه رسمی به شفاخانه تحویل داده شد.

رئیس صحت عامه هدایت داد تا. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۹:۶
Background image

سنگ تهداب یک مرکز صحی با هزینه ۹ میلیون افغانی در منطقه گزک ولسوالی خاک افغان ولایت زابل گذاشته شد

سنگ تهداب این مرکز صحی از سوی الحاج ملا فیض‌الله تمیم، معاون والی زابل، با حضور داکتر میرویس افغان، رئیس صحت عامه این ولایت، خالد اخندزاده، ولسوال شاجوی و شماری از مسوولان دیگر گذاشته. . .

BACK TO NEWS