از سکتور صحی خصوصی و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت‌های کاپیسا و سمنگان نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۴:۲۴
moph

این نظارت، که در یک ماه گذشته از سوی مسوولان ریاست صحت عامه این ولایت‌ها صورت گرفت، در ولایت کاپیسا از ۴۶۵ مرکز صحی خصوصی و فروشگاه های مواد خوراکی بود که در نتیجه آن، ۱۰۵ قلم ادویه و مواد خوراکی تاریخ‌گذشته جمع‌آوری و به خاطر از بین بردن به گدام مرکزی انتقال داده شد.

همچنان، در ولایت سمنگان نیز در همین مدت از ۱۵۶ مرکز صحی خصوصی و فروشگاه های مواد خوراکی نظارت صورت گرفت که در نتیجه آن ۴ باب دواخانه به‌دلیل نقض قوانین صحی مسدود و ۱۲۲ قلم ادویه و مواد خوراکی تاریخ‌گذشته جمع‌آوری و به خاطر از بین بردن به گدام مرکزی نیز انتقال داده شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۳
Background image

۲۷۰۰ کیلوگرام مواد غذایی تاریخ‌گذشته، تقلبی و فاسد شده در ولایت هرات جمع آوری شد

مسوولان مدیریت عمومی بازرسی از تأسیسات تولیدی و توریدی مواد غذایی ریاست صحت‌عامه هرات (۹) باب گدام و فروشگاه مواد غذایی واقع ناحیه ۵، جاده بهزاد، مارکیت برادران متحد را مورد بررسی قرار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۱:۵۷
Background image

یک برنامه آموزشی برای ناظمین کمپاین پولیو در ولایت بغلان، افتتاح شد

مسوولان ریاست صحت‌عامه ولایت بغلان، از طریق آمریت معافیت کتلوی، برنامه آموزشی دو روزه ای را برای ناظمین کمپاین پولیو به‌گونه رسمی افتتاح کرد.

در این برنامه، که نماینده گان اداره یونیسف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۲:۵۱
Background image

ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی و جذب آنان در برنامه اکمال تخصص

وزارت صحت‌عامه در یک سال گذشته، گام‌های مهمی را در راستای ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی و اداری برداشته است.

این تلاش‌ها به منظور رُشد مسلکی منابع بشری، بلند بردن سطح تخصص و ارائه خدمات. . .

BACK TO NEWS