ریاست صحت‌عامه ولایت بدخشان در جریان نظارت، ۲ کارخانه کیک و کلچه را مسدود و ادویه تاریخ‌گذشته را جمع‌آوری کرد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۱:۵۴
moph

تیم نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت بدخشان، از  یک تعداد رستورانت ها و فابریکه های تهیه کیک و کلچه و همچنان یک تعداد تاسیسات صحی در ساحه شفاخانه این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این نظارت ها، ۲ باب کارخانه کیک وکلچه به دلیل مراعت نکردن حفظ الصحه مسدود و ۳۰۰ قلم ظروف ناپاک جمع آوری گردید. علاوه بر آن ۱۵۰ قلم ادویه تاریخ گذشته نیز در این نظارت ها جمع آوری و به خاطر از بین بردن به محل تعیین شده آن انتقال داده شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۳۲
Background image

آمریت مصوونیت اشعه ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های مخابراتی در ناحیه دهم شهر کابل نظارت به‌عمل آورد

در جریان این نظارت، به مسئولان مربوطه در مورد رعایت اصول مصوونیت صحی، نظافت و حفظ‌الصحه، کاهش و پیشگیری از خطرات ناشی از اشعه‌های مضر، هدایات لازم ارائه شد تا صحت شهروندان حفظ شده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۲۴
Background image

معین عرضه خدمات صحی با سفیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های صحی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، با محترم سادین آی یلدز، سفیر کشور ترکیه در افغانستان، در باره گسترش همکاری‌های صحی در شفاخانه ملی و تخصصی اتاترک دیدار و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۶:۲
Background image

تسهیلات لازم صحی برای ارائه خدمات به سیلاب‌زده گان ولایت نورستان فراهم شده است

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات صحی به هموطنان آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر در ولایت نورستان و تداوی بیماران عاجل، آمبولانس‌ها و سایر تجهیزات ضروری صحی را به این ولایت اعزام کرده است. . .

BACK TO NEWS