۲۹ قلم ادویه به ریاست صحت عامهٔ ننگرهار تسلیم داده شد

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۵:۵۱
MOPH

این ادویه از سوی اداره بین‌المللی یونیسف برای ربع دوم سال میلادی جاری، به‌منظور ارایه خدمات صحی در شفاخانه تخصصی حوزه‌ای ننگرهار و شفاخانه‌های ولسوالی‌ها، به مسوولان ریاست صحت عامه ننگرهار سپرده شد.

از میان این ادویه، ۱۵ قلم برای شفاخانه حوزه‌ای و ۱۴ قلم برای شفاخانه‌های ولسوالی‌ها اختصاص داده شده است که در زمان معین به تمام مراکز ارسال خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۶:۲
Background image

تسهیلات لازم صحی برای ارائه خدمات به سیلاب‌زده گان ولایت نورستان فراهم شده است

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات صحی به هموطنان آسیب‌دیده از سیلاب‌های اخیر در ولایت نورستان و تداوی بیماران عاجل، آمبولانس‌ها و سایر تجهیزات ضروری صحی را به این ولایت اعزام کرده است. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

ریاست صحت محیطی از ملکیت‌های شهر کابل به‌منظور کاهش آلوده‌گی هوا نظارت کرد

کارمندان آمریت تنظیم و کاهش آلوده‌گی هوا ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور جلوگیری از امراض تنفسی و بهبود کیفیت هوا، از ملکیت‌های مختلف در شهر کابل نظارت نمودند.

در جریان این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۵۱
Background image

هیئت کمیته EPR وزارت صحت‌عامه با والی نورستان دیدار کرد

هیئآت تعیین‌شده کمیته آماده گی و پاسخ به حالات اضطراری (EPR) وزارت صحت‌عامه، در جریان سفرشان به ولایت نورستان، با الحاج زین‌العابدین عابد، والی این ولایت، در نشستی دیدار نمودند.

در این. . .

BACK TO NEWS