امضای قرارداد با مؤسسه دایوو برای ارائه خدمات روانی و اجتماعی در پکتیا و بامیان

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۲۴
MOPH

وزارت صحت عامه با مؤسسه دایوو (DAWEO) به هدف تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشند‌ه گان ولایات پکتیا و بامیان، قراردادی را به ارزش (۱۴۵۰۴۸) یک‌صد و چهل‌وپنج هزار و چهل‌وهشت دالر امضا کرد.

این قرارداد برای مدت یک سال به امضا رسیده است. که بر اساس آن، خدمات حمایت‌های روانی و اجتماعی (PSS) از طریق سه مرکز تداوی معتادین در ولایت بامیان و دو مرکز صحی در ولایت پکتیا به باشنده‌گان این ولایات ارائه خواهد شد.

مسوولان وزارت صحت‌عامه گفتند که این قرارداد به منظور بلند بردن کیفیت خدمات صحی، افزایش دسترسی و کاهش مشکلات صحی مردم امضا شده است که با تطبیق آن، (۴۱۲۰) تن از باشنده‌گان ولایات پکتیا و بامیان از خدمات مرتبط به حمایت های روانی و اجتماعی مستفید خواهند شد و برای ۱۴ تن در بخش صحی زمینه کار فراهم می‌شود.

از سوی‌هم، نماینده‌گان مؤسسه دایوو (DAWEO) نیز اطمینان دادند که این پروژه را در مدت یک سال مطابق با معیارهای تعیین‌شده تطبیق کرده و توجه ویژه به رفع نیازهای صحی مردم خواهند داشت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۸
Background image

یک برنامه آموزشی سه‌روزه در بخش مکاتبات اداری، برای ۲۰ تن از کارمندان سه ریاست وزارت صحت‌عامه، از سوی ریاست ارتقای ظرفیت این وزارت برگزار شد

در این برنامه، اشتراک‌کننده‌گان در مورد اصول مکاتبات اداری، نگارش مکتوب‌های رسمی و تنظیم اسناد اداری آموزش‌های نظری و عملی دریافت نمودند.

هدف از این برنامه، ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۶
Background image

بانک خون مرکزی وزارت صحت‌عامه، در دفتر مرکزی شبکهٔ مخابراتی آتوما، کمپاین آگاهی‌دهی عامه و جمع‌آوری داوطلبانهٔ خون را برگزار کرد

در این کمپاین، از ۸۱ تن از مسؤولان و کارکنان این شبکه، ۴۱ هزار سی‌سی خون به‌گونهٔ داوطلبانه جمع‌آوری و به بانک خون مرکزی انتقال داده شد. این خون پس از اجرای معاینات ضروری، به بیماران. . .

BACK TO NEWS