نشست آگاهی‌دهی تحت عنوان «نقش علما، نخبگان جامعه، وکلای گذر و رئیسان شوراها در وقایه از مواد مخدر» در ناحیه (۲۲) شهر کابل برگزار گردید

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۱۱:۳۲
MOPH

 هدف این نشست، تقویت نقش بزرگان و افراد با نفوذ اجتماعی در پیشگیری از گرایش جوانان به مواد مخدر می‌باشد.

در این نشست، بر تأثیر سخنان علما و نخبگان از دید دینی، روان‌شناسی و اجتماعی تأکید شد و بیان گردید که این قشرها می‌توانند با آگاهی‌دهی، شناسایی افراد آسیب‌پذیر و معرفی آنان به مراکز حمایتی، نقش مؤثر در وقایه داشته باشند. همچنان در مورد روند معرفی و بستر نمودن مریضان معلومات ارائه گردید.

در پایان این نشست، به پرسش‌های اشتراک‌کننده‌گان پاسخ داده شد و بر همکاری همگانی در مبارزه با مواد مخدر تأکید به عمل آمد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۵:۵۱
Background image

۲۹ قلم ادویه به ریاست صحت عامهٔ ننگرهار تسلیم داده شد

این ادویه از سوی اداره بین‌المللی یونیسف برای ربع دوم سال میلادی جاری، به‌منظور ارایه خدمات صحی در شفاخانه تخصصی حوزه‌ای ننگرهار و شفاخانه‌های ولسوالی‌ها، به مسوولان ریاست صحت عامه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۵:۴۷
Background image

تقویت توانمندی کارمندان صحی در بخش کنترول امراض ساری در کابل

یک برنامه آموزشی سه‌روزه به‌منظور ارتقاء ظرفیت کارمندان صحی در نقاط خط فرضی تورخم و بندر اسلام‌قلعه‌ که هدف آن آموزش، افزایش توانمندی‌های مسلکی کارمندان در بخش‌های نظارت، پیشگیری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۵:۴۵
Background image

از سکتور خصوصی صحی و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت بلخ نظارت صورت گرفت

این نظارت از سوی مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه در نواحی مختلف این ولایت، که در جریان یک سال گذشته، از ۹۷۱ دواخانه، ۱۳۳ باب لابراتوار، ۲۴۸ باب عمده‌فروشی ادویه، ۲۱ باب مرکز. . .

BACK TO NEWS