نشست آنلاین وزیر صحت‌عامه امارت اسلامی افغانستان با وزیران صحت‌عامه کشورهای عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر و نهادهای بین‌المللی

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۶ - ۱۲:۴۱
MOPH

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، با وزیران صحت‌عامه کشورهای عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر، خانم حنان بلخی رئیس حوزه مدیترانه شرقی سازمان صحی جهان و مسوولان بنیاد گیتس، نشست آنلاین برگزار کرد.

در این نشست، در مورد اجرای مؤثر کمپاین واکسین پولیو، چالش‌های کمپاین‌های گذشته، ارتقاء ظرفیت کارمندان، افزایش هماهنگی‌ها و بهبود کیفیت خدمات صحی، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

محترم وزیر صحت‌عامه، ضمن قدردانی از همکاری‌های همه‌جانبه در بخش صحت افغانستان، تأکید کرد که تلاش‌ها برای جلوگیری و ریشه‌کن‌سازی بیماری پولیو و سایر امراض ساری ادامه خواهد یافت و در این زمینه پیشرفت‌های چشم‌گیری نیز حاصل شده است.

همچنان، محترم وزیر صحت‌عامه گفت که وزارت متعهد است تا در تمام بخش‌های صحی به مردم خدمات ارائه کند و برای تحقق این هدف، هماهنگی و همکاری بیشتر ضروری می‌باشد.

از سوی‌هم، وزیران صحت‌عامه کشورهای عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر، نماینده‌گان سازمان صحی جهان و بنیاد گیتس بر ادامه همکاری‌های همه‌جانبه تأکید کردند و گفتند که در زمینه آموزش کارمندان صحی و محو پولیو، آماده هرگونه همکاری می‌باشند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۸
Background image

یک برنامه آموزشی سه‌روزه در بخش مکاتبات اداری، برای ۲۰ تن از کارمندان سه ریاست وزارت صحت‌عامه، از سوی ریاست ارتقای ظرفیت این وزارت برگزار شد

در این برنامه، اشتراک‌کننده‌گان در مورد اصول مکاتبات اداری، نگارش مکتوب‌های رسمی و تنظیم اسناد اداری آموزش‌های نظری و عملی دریافت نمودند.

هدف از این برنامه، ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۶
Background image

بانک خون مرکزی وزارت صحت‌عامه، در دفتر مرکزی شبکهٔ مخابراتی آتوما، کمپاین آگاهی‌دهی عامه و جمع‌آوری داوطلبانهٔ خون را برگزار کرد

در این کمپاین، از ۸۱ تن از مسؤولان و کارکنان این شبکه، ۴۱ هزار سی‌سی خون به‌گونهٔ داوطلبانه جمع‌آوری و به بانک خون مرکزی انتقال داده شد. این خون پس از اجرای معاینات ضروری، به بیماران. . .

BACK TO NEWS