وزیرصحت‌عامه از مرکزصحی اساسی ثمرقندی ولسوالی کشم این ولایت بازدید نمودند

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۹ - ۱۵:۵۸
MOPH

محترم داکتر قلندرعباد وزیرصحت‌عامه و هیأت همراه شان در جریان سفرش به ولایت بدخشان از مرکزصحی اساسی ثمرقندی ولسوالی کشم این ولایت بازدید نمودند.

دراین دیدار محترم داکتر قلندرعباد وزیر صحت‌عامه، ضمن بازدید از روند ارائه خدمات در مرکز صحی ثمرقندی، از کارکرد های کارمندان صحی ابراز تشکر نموده و از آنان خواست تا در قسمت رسیده گی به وضعیت صحی بیماران تلاش بیشتر نمایند.

از سوی‌هم، کارمندان مرکز صحی ثمرقندی، سفر وزیر صحت‌عامه کشور را به ولایت بدخشان یک اقدامی ضروری و نیک برای ارزیابی وضعیت صحی‌عنوان کرده و وعده سپردند که به خاطر رسیدن به وضعیت صحی بیماران از هیچ نوع سعی وتلاش دریغ نخواهند ورزید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۶:۸
Background image

از یک تعداد دواخانه‌ها، معاینه‌خانه‌ها و تأسیسات مواد غذایی در ولسوالی دوشی ولایت بغلان نظارت صورت گرفت

در این برنامه از ۳۱ باب تأسیسات صحی، ۳ باب رستورانت و شیر یخ پزی در بازار کیله گی ولسوالی دوشی ولایت بغلان نظارت صورت گرفت که در نتیجه آن ۵ باب معاینه خانه به خاطر نداشتن جواز و تخلف از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۶:۲
Background image

برگزاری نشست‌های آگاهی‌دهی عامه درباره واکسیناسیون در هفت ولایت کشور

نشست های آگاهی‌دهی عامه در مورد واکسیناسیون تحت شعار « واکسین‌ها برای هر نسل مؤثر اند» از سوی آمریت های برنامه ملی معافیت کتلوی ریاست های صحت‌عامه ولایات پروان،‌ پنجشیر، جوزجان، ننگرهار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۵:۵۸
Background image

به ارزش حدود ۱۳ هزار دالر امریکایی، وسایل مورد نیاز در شفاخانه ۵۰ بسترۀ تداوی معتادین ولایت غزنی تهیه گردید

این وسایل به هدف تقویت خدمات صحی این شفاخانه و بهبود روند تداوی بیماران، با همکاری مؤسسه صحی و انکشافی جوانان (YHDO) خریداری شده است.

BACK TO NEWS