امتحان 465 بست خالی برنامه تخصص وزارت صحت عامه از طریق رقابت آزاد اخذ گردید

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲ - ۱۸:۴
Exam

این امتحان با حضور محترم داکتر قلندر عباد وزیر صحت عامه و دیگر نمایندگان ادارات مربوطه برگزار گردید. در این میان  6220 تن شرکت کرده بودند که از این میان 5020 نفر مرد و 1200 نفر زن بودند.

 محترم داکتر قلندر عباد وزیر صحت عامه نظریات و پیشنهادات شرکت کنندگان امتحان را از نزدیک استماع نموده و از شفافیت کامل این امتحان اطمینان داد.

محترم وزیر صحت عامه همچنان گفت که وزارت صحت عامه در تلاش است تا سال دو بار امتحان برنامه تخصص را برگزار کند تا تعداد متخصصان در شفاخانه ها افزایش یابد و نیز بتوانیم خدمات صحی معیاری را به شهروندان ارائه نماییم.

از سوی دیگر، داکتر محمد حیدر عمر، رئیس برنامه اکمال تخصص وزارت صحت عامه گفت که وزارت صحت عامه در تلاش است تا با آموزش متخصصان بیشتر در زمینه صحت، ظرفیت کارمندان صحی را افزایش دهد تا بتوانیم خدمات صحی معیاری را به بیماران داخل خانه ارائه نماییم.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۱۵:۵۷
Background image

مولوی عبدالولی حقانی از مراکز صحی تخصصی در کابل بازدید کرد

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیأت تخنیکی همراهش از پولی‌کلینیک مرکزی، شفاخانه تخصصی تداوی امراض چشم «نور» و بانک مرکزی خون دیدار نمودند.

در جریان این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۱۵:۵۴
Background image

دو باب عملیات‌خانه مجهز بخش نسایی ولادی در شفاخانه حوزوی قندز، ایجاد و به بهره برداری سپرده شد

این عملیات خانه ها به همکاری مالی داکتران بدون سرحد (MSF) با معیارهای بین المللی و امکانات پیشرفته اعمار و تجهیز گردیده است. که هدف آن ارتقاء کیفیت خدمات صحی، به‌ویژه در بخش نسایی ولادی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۱۵:۵۲
Background image

یک برنامه آموزشی ۱۲ روزه داخل خدمت برای ۱۶ تن از واکسیناتوران اوتریچ در ولایت بادغیس آغاز  گردید

هدف این برنامه، ارتقاء ظرفیت مسلکی واکسیناتوران و بهبود کیفیت عرضه خدمات واکسیناسیون عنوان شده است.

در مراسم افتتاحیه این برنامه، بر اهمیت واکسیناسیون در جلوگیری از امراض قابل وقایه. . .

BACK TO NEWS