دیدارهیئت رهبری وزارت صحت‌عامه با رییس گمرک حیرتان

Panah_moph
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱۲/۳ - ۱۸:۵۶
دیدارهیئت رهبری وزارت صحت‌عامه با رییس گمرک حیرتان

سه شنبه 3 حوت 1400

داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و تیم همراه شان با مولوی عبدالمتین سعید رییس گمرک حیرتان در نشستی دیدار و گفتگو نمود.

در این نشست هیئت وزارت صحت‌عامه در مورد اجازه انتقال یک تعداد امبولانس های وزارت صحت‌عامه به کابل، اجازه ندادن ادویه های غیر مجاز در کشور از طریق بندر حیرتان و ایجاد سهولت در پروسه کاری برای ادویه های کمکی سازمان های بین المللی با رییس گمرک صحبت نموده و از آن خواستند تا وزارت صحت‌عامه در این راستا همکاری همه جانبه نمایند.

در ادامه مولوی عبدالمتین سعید رییس گمرک حیرتان بعد از استماع به پیشنهادات هیئت رهبری وزارت صحت‌عامه وعده سپرد که در این راستا با وزارت صحت‌عامه همکاری همه جانبه نموده و از هیچ نوع سعی و تلاش دریغ نخواهند ورزید.

از سوی‌هم هیئت رهبری وزارت صحت‌عامه از شفاخانه ده بستر حیرتان بازدید به عمل آورده و ارایه خدمات صحی در این مرکز را از نزدیک بررسی نمودند.

این هیئت بعد از ارزیابی و دریافت های شان به مسوولان آن هدایت داد تا به خاطر بهبود و بلند بردن کیفیت عرضه خدمات صحی به نیاز مندان توجه بیشتر نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۴
Background image

یک مرکز تداوی بیماری جذام (لیپروسی) به سطح زون شرق در ولایت ننگرهار افتتاح شد

این مرکز با حضور الحاج مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه ننگرهار و شماری از مسوولان دیگر، با حمایت مالی مؤسسه PMS جاپان رسماً افتتاح گردید.

رئیس صحت عامه ننگرهار ، از افتتاح این مرکز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۲:۲۴
Background image

تقویت نظارت بر ادویه در کابل؛ شناسایی تخطی‌ها، مسدودسازی مراکز فاقد اسناد و محو ادویهٔ تاریخ‌گذشته

ریاست نظارت و بررسی غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های توریدی ادویه، عمده‌فروشی‌های ادویه و گدام‌های آنان در نواحی مختلف شهر کابل نظارت همه‌جانبه نمود. در چار چوب این نظارت، ۱۱۰ با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۷
Background image

پروسه آفر گشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی شغنان ولایت بدخشان برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست های تدارکات، مالی و حسابی و پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و ۸ شرکت ساختمانی، برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه. . .

BACK TO NEWS