یک ساختمان معیاری برای بخش مادر و طفل در مرکز صحی جامع حصارشاهی ولسوالی رودات ولایت ننگرهار به بهره‌برداری سپرده شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۵ - ۱۲:۵۶
MOPH

این ساختمان به تلاش وزارت صحت عامه و با حمایت مالی حکومت مالیزیا، از سوی مؤسسه MercyMalaysia در مرکز صحی جامع حصارشاهی مربوط ولسوالی رودات، با هزینه ۱۹۴ هزار دالر امریکایی و در مدت یک سال ساخته شده است. این ساختمان دارای هشت اتاق، چهار تشناب، اتاق معیاری ولادت، سیستم برق آفتابی و سایر امکانات ضروری می‌باشد.

مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه ننگرهار، از همکاری حکومت مالیزیا و مؤسسه MercyMalaysia قدردانی کرده، گفت: با ساخت این ساختمان، مشکلات موجود باشنده‌گان منطقه در بخش خدمات صحی مادر و طفل کاهش یافته و آنان از خدمات معیاری صحی بهره‌مند خواهند شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۶:۴۲
Background image

محترم معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه از شماری مراکز صحی ولایت قندز دیدار و نظارت نمود

محترم مولوی عبدالولی حقانی و هیأت همراهش، در جریان سفر رسمی به ولایت قندز، با همراهی داکتر محمدالله حکمت، رئیس صحت‌عامه این ولایت، از شفاخانه حوزوی قندز، شفاخانه ۵۰ بستر، کلینیک جامع. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۶:۴۰
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه و هیأت همراهش، در جریان سفر رسمی به ولایت بدخشان، از شفاخانه ولایتی این ولایت دیدار کرد

در این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی از بخش‌های مختلف شفاخانه بازدید نموده، از بیماران احوال‌پرسی کرد و روند ارائه خدمات صحی را از نزدیک بررسی کرد.

همچنان، محترم عبدالولی حقانی به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۶:۳۵
Background image

محترم وزیر صحت عامه به‌منظور گسترش همکاری‌های صحی به کشور بلاروس سفر کرد

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان،  و هیئآت همراهش، به‌منظور گسترش همکاری‌های صحی، بازدید از نهادهای صحی کشور بلاروس و تبادل تجارب دوجانبه، به این کشور سفر کرد.

آ. . .

BACK TO NEWS