کارمندان آمریت تنظیم و کاهش آلودگی هوا ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، به‌منظور جلوگیری از بیماری‌های تنفسی و پاکی هوا، از شماری ملکیت‌ها در شهر کابل نظارت نمودند

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۸:۴۱
moph

در جریان این نظارت، چک‌لیست‌های مربوط تکمیل و به مسئولان این ملکیت‌ها به‌منظور اخذ کارت‌های صحی، توصیه‌های لازم ارائه و از آنان تعهد گرفته شد که پس از این بدون دستگاه تصفیه دود فعالیت نکنند. همچنان، پیام‌های صحی، بروشرهای تبلیغاتی و لایحه کاهش آلودگی هوا برای مسئولان ملکیت‌ها توضیح و توزیع شد تا فعالیت‌های‌شان را مطابق معیارهای وزارت صحت‌عامه تنظیم کنند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۳:۴۶
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، در دفتر کاری خود با هیئت شفاخانه‌های مدیپول و گروه آموزشی کشور ترکیه دیدار نمود

در این دیدار، هیئت یادشده پیشنهادها و طرح‌های همکاری خود را در زمینه ایجاد یک شفاخانه ویژه برای بیماران، همکاری در بخش خدمات عاجل امبولانس، تبادل تجارب در بخش صحت و تطبیق برنامه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۳:۱۵
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، با بزرگان قومی ولسوالی سانچارک ولایت سرپل در دفتر کاری خود دیدار نمود

در این دیدار که محترم داکتر محمد حسن غیاثی، معین پالیسی و انکشاف صحت وزارت صحت عامه نیز حضور داشت، در مورد وضعیت خدمات صحی این ولسوالی، ارتقای خدمات شفاخانه موجود، ساخت شفاخانه عمومی در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۵:۴۶
Background image

یک برنامهٔ آموزشی در مورد تشریح فورم گزارش‌دهی ادویه در ۱۲ ولایت کشور آغاز شد

مفتی عبدالقدوس هاشمی، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، در برنامهٔ آموزشی سه‌روزهٔ تشریح فورم ویژهٔ گزارش‌دهی ادویه، بر صحت و شفافیت معلومات صحی و ارتقای کیفیت خدمات صحی تأکید. . .

BACK TO NEWS