چگونه‌گی ارایه خدمات صحی مصون به بررسی گرفته شد

Panah_moph
یکشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۳ - ۱۵:۵۹
چگونه‌گی ارایه خدمات صحی مصون به بررسی گرفته شد

یک‌شنبه، 3 دلو 1400
داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز در نشستی با حضور نماینده کمیته سلیب سرخ و دیگر ادارات مربوطه چگونه‌گی ارایه خدمات صحی مصون را به بررسی گرفت.
سرپرست وزارت صحت عامه، بر بهبود عرضه خدمات صحی در کشور تاکید نموده گفت که ما در تلاش استیم تا عرضه خدمات صحی را در کشور بهبود بخشیم.
داکتر عباد بر کارکردهای وزارت صحت عامه در چند ماه اخیر یاد آوری نموده خاطر نشان ساخت که راه اندازی کمپاین پولیو به منظور جلوگیری از مرض فلج اطفال، گسترش خدمات صحی نسایی ولادی جهت جلوگیری از مرگ و میر مادران و نوزادان، تداوم خدمات صحی روتین و دیگر موارد صحی از جمله کارکردهای این وزارت می‌باشند.
سرپرست وزارت صحت عامه هم‌چنان گفت که افزایش میزان دسترسی مردم به خدمات و بلند بردن کیفیت خدمات صحی در اولویت امارت اسلامی قرار دارد و ما تلاش خواهیم کرد تا در همکاری با شرکای صحی به این اهداف نایل آییم.
داکتر عباد اضافه نمود که امارت اسلامی توانست در این مدت کم گام های بسیار موثری را برای بهبود عرضه خدمات صحی بردارد که در بیست سال گذشته صورت نگرفته بود.
او هم‌چنان تصریح کرد که خوشبختانه فساد اداری در سکتور صحت به گونه قابل ملاحظه کاهش یافته است.
سرپرست وزارت صحت عامه در ادامه سخنانش از تمام سازمان های بین المللی خواست تا همکاری های شان را در افغانستان بیشتر نموده و در کنار ما برای بهبود عرضه خدمات صحی تلاش نمایند.
در عین حال، آقای ایلووا فیلیم رییس عمومی کمیته سلیب سرخ، بر بلند بردن میزان دسترسی مردم به خدمات صحی تاکید کرده گفت که ما متعهد استیم تا در کنار وزارت صحت عامه برای افزایش خدمات صحی مصون تلاش نماییم.
او هم‌چنان همکاری نهادهای بین الملی را به گونه مشترک با وزارت صحت عامه برای بهبود عرضه خدمات صحی موثر خواند.
از سوی هم، نماینده اداره سره میاشت بر همکاری این نهاد با وزارت صحت عامه یاد آوری کرده و در امر بهبود عرضه خدمات صحی با وزارت صحت عامه وعده همکاری داد.
هم‌چنان در این نشست اشتراک کننده‌گان نظریات و پیشنهادات شان را در پیوند به بهبود عرضه خدمات صحی، مصونیت کارکنان صحی در شفاخانه ها، بلند بردن سطح آگاهی مردم و دیگر موارد مهم صحی ارایه نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۴
Background image

یک مرکز تداوی بیماری جذام (لیپروسی) به سطح زون شرق در ولایت ننگرهار افتتاح شد

این مرکز با حضور الحاج مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه ننگرهار و شماری از مسوولان دیگر، با حمایت مالی مؤسسه PMS جاپان رسماً افتتاح گردید.

رئیس صحت عامه ننگرهار ، از افتتاح این مرکز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۲:۲۴
Background image

تقویت نظارت بر ادویه در کابل؛ شناسایی تخطی‌ها، مسدودسازی مراکز فاقد اسناد و محو ادویهٔ تاریخ‌گذشته

ریاست نظارت و بررسی غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های توریدی ادویه، عمده‌فروشی‌های ادویه و گدام‌های آنان در نواحی مختلف شهر کابل نظارت همه‌جانبه نمود. در چار چوب این نظارت، ۱۱۰ با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۷
Background image

پروسه آفر گشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی شغنان ولایت بدخشان برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست های تدارکات، مالی و حسابی و پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و ۸ شرکت ساختمانی، برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه. . .

BACK TO NEWS