وزیر صحت عامه با مسئولان صلیب سرخ و هلال احمر افغانستان دیدار کرد

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۹ - ۱۵:۴۶
MOPH

محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه امارت اسلامی افغانستان، در دفترش کارش با رییس فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و آقای اینوک ( (Enoch مسوول فدراسیون جهانی هلال احمر در افغانستان(IFRC)  و مسوولان بخش صحت بنیاد هلال احمر دیدار کرد.

 در این دیدار دو طرف در مورد گسترش خدمات صحی، تطبیق درست برنامه های صحی، رسیدن به مناطق سفید در حوزه صحی و هماهنگی بهتر بحث و تبادل نظر نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۱:۲۴
Background image

تعمیر جدید یک باب آشیانه صحی قریه ارباب موسی در ولسوالی گلتپه ولایت قندز افتتاح شد

این تعمیربا حضور داکتر محمدالله حکمت رئیس صحت‌عامه ولایت قندز،داکترعبدالحسیب صاحبزاده مسئول زون شمال‌شرق دفتر (BDN) بزرگان، متنفذین و اهالی محل به‌گونه رسمی افتتاح و به بهره‌برداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۱:۱۶
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد در لیسه سید نورمحمد شاه مینه - کابل با اشتراک بیشتر از ۲۰۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از طرف مسوولان برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ١٠٠٠بستر مواد مخدر ابن سینا- کابل وزارت صحت‌عامه برگزار شد، که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۵۵
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، نشستی را با نمایندگان شماری از مؤسسات بین‌المللی برگزار کرد

در این نشست که نمایندگان مؤسسات Akbar، OPM،PUAMI,SAF، MdM، AHDS، TdH و INTERSOS اشتراک داشتند، در مورد تقویت هماهنگی، رسیدگی به‌موقع به مشکلات، واردات دوا و محدودیت‌های مقرراتی، تأخیر. . .

BACK TO NEWS