نظارت از سوی مسوولان رياست صحت عامه ولايت زابل

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۵ - ۹:۵۳
ZAbul

تیم نظارت از قوانین صحی ریاست صحت‌عامه ولایت زابل از شماری دواخانه های شخصی، لابراتوارها و معاینه خانه های دندان در مرکز این ولایت نظارت نمود که در نتیجه 9 باب دواخانه، 4 لابراتوار و 8 باب معاینه خانه دندان به دلیل نقض قوانین صحی مسدود گردید.

 همچنان یک مقدار ادویه تاریخ گذشته و بی‌کیفیت  نیز از تعدادی از دواخانه های این شهر جمع آوری و از بین برده شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۴:۲۷
Background image

داکتر نعیم‌الله ایوبی با رئیس اداره انکشاف صادرات بنگله‌دیش دیدار کرد

داکتر نعیم‌الله ایوبی، رئیس عمومی تنظیم ادویه و محصولات صحی وزارت صحت‌عامه، در جریان سفر رسمی‌اش به کشور بنگله‌دیش با محمد حسن عارف، رئیس اداره انکشاف صادرات آن کشور، دیدار کرد

در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۵۰
Background image

مولوی حمدالله زاهد با معاون سفیر ازبکستان درباره توسعه همکاری‌های دارویی دیدار کرد

محترم مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه نشستی را با محترم جمشید بدلوف، معاون سفیر کشور ازبکستان در افغانستان و هیأت شرکت‌های تولید ادویه آن کشور در دفتر کارش برگزار. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۴۹
Background image

الحافظ داکتر نعیم‌الله ایوبی با رئیس اداره تنظیم ادویه بنگله‌دیش دیدار کرد

الحافظ داکتر نعیم‌الله ایوبی، رئیس عمومی تنظیم ادویه و محصولات صحی وزارت صحت‌عامه ا.ا. افغانستان و تیم تخنیکی همراه‌شان، در جریان سفر شان به بنگله دیش با آقای محمد عالمگیر حسین، رئیس. . .

BACK TO NEWS