نشستی به هدف رسیده‌گی به مشکلات موجود و انکشاف خدمات صحی در شفاخانه (احیای مجدد) معلولین و باز توانایی فزیکی آنان در ریاست طب معالجوی وزارت صحت‌عامه برگزار شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۱
MOPH

این نشست که با حضور داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی، داکتر امین‌الله مومند رئیس شفاخانه‌های تخصصی و ثالثی، داکتر اسدالله عصمت رئیس شفاخانه ملی و تخصصی نیوروساینس شیخ زاید و مسوولان شفاخانه (احیای مجدد) فزیکی معلولین برگزار شد، در مورد حل مشکلات موجود این شفاخانه، بازنگری تشکیل و ارزیابی آن، ایجاد برنامه‌های آموزشی برای کارمندان صحی و تهیه تجهیزات مورد نیاز این مرکز بحث و تبادل نظر صورت گرفت و به منظور تهیه به‌موقع و مؤثر تجهیزات مورد نیاز، یک کمیته ویژه تعیین شد تا روند تهیه تجهیزات را به‌گونه درست و در زمان معین آن به پیش ببرد.

داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی ، بر ارزیابی اساسی مشکلات شفاخانه احیای مجدد فزیکی‌ معلولین و حل آن تأکید نمود و در این زمینه هدایات لازم  داد تا خدمات این شفاخانه به‌گونه مؤثر، معیاری و مطابق نیازهای مردم ارائه گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۸
Background image

یک برنامه آموزشی سه‌روزه در بخش مکاتبات اداری، برای ۲۰ تن از کارمندان سه ریاست وزارت صحت‌عامه، از سوی ریاست ارتقای ظرفیت این وزارت برگزار شد

در این برنامه، اشتراک‌کننده‌گان در مورد اصول مکاتبات اداری، نگارش مکتوب‌های رسمی و تنظیم اسناد اداری آموزش‌های نظری و عملی دریافت نمودند.

هدف از این برنامه، ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۶
Background image

بانک خون مرکزی وزارت صحت‌عامه، در دفتر مرکزی شبکهٔ مخابراتی آتوما، کمپاین آگاهی‌دهی عامه و جمع‌آوری داوطلبانهٔ خون را برگزار کرد

در این کمپاین، از ۸۱ تن از مسؤولان و کارکنان این شبکه، ۴۱ هزار سی‌سی خون به‌گونهٔ داوطلبانه جمع‌آوری و به بانک خون مرکزی انتقال داده شد. این خون پس از اجرای معاینات ضروری، به بیماران. . .

BACK TO NEWS