نشستی به خاطر جمع آوری ارقام مربوط به تروما، تحت رهبری داکترعنایت الله عنایت رئیس عمومی نظارت و بازرسی وزارت صحت‌عامه، با نماینده گان سازمان صحی جهان دایر گردید

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۷ - ۱۱:۲
moph

در این نشست فیصله گردید، تا اطلاعات مربوط به تروما (Trauma)، که به‌ صورت منظم از طریق سازمان صحی جهان  (WHO)  از ۱۷۰ مراکز صحی جمع‌آوری می‌ گردید، با همکاری تیم تخنیکی مشترک در سیستم DHIS2  وزارت صحت عامه شامل شده و مالکیت این ارقام به وزارت صحت‌عامه سپرده خواهد شد.

همچنان، در این برنامه تصمیم گرفته شد تا یک داشبورد تحلیلی (Dashboard) برای نمایش واقعات تروما ایجاد شود، که در آینده موسسات ملی و بین‌ المللی بتوانند از آن برای دسترسی به آمار تروما استفاده نمایند.

از سوی‌هم مسوولان نظارت و بازرسی، از این روند حمایت نموده و از همکاری همه جانبه به نماینده گان مربوطه اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۷
Background image

برنامه آگاهی‌دهی و جلوگیری از مواد مخدر برای دانش آموزان دارالعلوم افغان برگزار شد

این برنامه از سوی تیم آگاهی‌دهی شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین «آغوش» مربوط به وزارت صحت عامه، برگزار شد. در این برنامه، برای اشتراک‌کننده‌گان در مورد اهمیت آگاهی‌دهی در برابر مواد مخدر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۴
Background image

از فروشگاه‌های مواد غذایی در ولایت ارزگان نظارت صورت گرفت

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت ارزگان، از فروشگاه‌های مواد غذایی در مرکز ترینکوت این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این نظارت، ۳۵ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۹
Background image

هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر تسلیم داده شد

با همکاری تاجران افغان در کشور ازبکستان و سفارت افغانستان، هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر کمک شد.

این هشت قلم تجهیزات طبی که به ارزش مجموعی ۳۴ هزار دالر امریکایی می. . .

BACK TO NEWS