نتایج ارزیابی کمیته ملی نظارت از کارکردهای سکتور خصوصی و دولتی شهر کابل در نشستی اعلام شد

Panah_moph
یکشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۱۹ - ۹:۴۳
نتایج ارزیابی کمیته ملی نظارت از کارکردهای سکتور خصوصی و دولتی شهر کابل در نشستی اعلام شد

داکترعبدالباری عمر معین عرضه خدمات صحی و داکتر حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه در نشستی به روز شنبه 18 جدی سال روان نتایج ارزیابی کمیته ملی نظارت از کارکردهای سکتور خصوصی و دولتی در شهر کابل  را اعلام نمودند.
داکترعبدالباری عمر معین عرضه خدمات صحی نتایج این ارزیابی را یک دستاورد بزرگ به سکتور صحی دانسته افزود،  کمیته ملی نظارت وارزیابی توانسته است در یک مدت کوتاه 110 شفاخانه که سه آن بدون جواز، 371 معاینه خانه که 128 آن بدون جواز،68 کلینیک سراپا که 34 آن بدون جواز،22  کلینیک تشخیصیه که 6 آن بدون جواز می باشند را بررسی نماید.
 داکترعمراضافه نمود، علاوه بر آن این کمیته توانسته است که 139 لابرتوار که 57 آن بدون جواز، 576 دواخانه که 96 آن بدون جواز، 85 شرکت توریدی ادویه که سه آن بدون جواز، 202 عمده فروشی ادویه که هفت آن بدون جواز، 14 کلینیک اکسری که 3 آن بدون جواز و 16 شفاخانه دولتی و چهار فابریکه تولیدی را نیز ارزیابی نماید.
همچنان معین عرضه خدمات صحی از ادامه این ارزیابی‌ها در سکتور خصوصی و دولتی در مرکز و ولایات کشور گان خبر داده و تاکید روی بلند بردن کیفیت عرضه خدمات صحی، معیاری سازی سیستم صحی، اصلاح سازی سیستم صحی، ظرفیت سازی و دسترسی آسان و همه به عرضه خدمات صحی با کیفیت در کشور نمود.
از سوی‌هم داکترحسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه در این نشست از پیگیری و جدیت این برنامه ها و همچنان ایجاد سهولت های بیشتر در سکتور صحی برای نیاز مندان در کشور خبر داده و تعهد کرد که رهبری وزارت صحت عامه در این راستا تلاش های بیشتری را انجام خواهند داد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۲۶
Background image

آمریت نظارت و بررسی ریاست صحت‌عامه ولایت لغمان، از فروشگاه های مواد غذایی و تأسیسات صحی در مرکز این ولایت نظارت نموده است

در جریان این نظارت، از ۳ فروشگاه مواد غذایی، ۵ لابراتوار، ۵ کلینیک، ۱۳ قصابی، ۹ نانوایی و ۴ سلمانی به‌گونه همه‌جانبه نظارت صورت گرفت که در نتیجه، مشکلات صحی و تخنیکی شناسایی و جهت اصلاح. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۳۳
Background image

برای نخستین‌بار، عملیات جراحی اندوسکوپیک تومور داخل بینی (Functional Endoscopic Sinus Surgery) در شفاخانه حوزوی ابوعلی سینا بلخی ولایت بلخ با موفقیت اجرا گردید

این عملیات توسط تیم تخصصی گوش، گلو و بینی این شفاخانه برای یک بیمار ۴۵ ساله اجرا شد که از مشکل بند شدن بینی و سردرد رنج می‌برد. این بیمار پس از تکمیل دوره تداوی و مراقبت، در وضعیت صحی. . .

BACK TO NEWS