معین عرضه خدمات صحی وزارت صحتعامه با مؤسسات تطبیقکننده برای تسریع خدمات صحی به قربانیان زلزله در ننگرهار دیدار کرد

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحتعامه ا.ا.ا، در جریان سفرش به ولایت ننگرهار با مسوولان موسسات تطبیق کننده و تعدادی از موسسات دیگر، دیدار کرد.
در این دیدار، که مولوی امینالله شریف رئیس صحتعامه ننگرهار، نیز حضور داشت، معین عرضه خدمات صحی به نمایندهگان مؤسسات یادشده هدایت جدی داد تا به خاطر رسیدهگی به قربانیان زلزله، فعالیتها و کمکهای خود را هر چه سریعتر گسترش دهند.
همچنان از طرف وزارت صحتعامه، در این بخش یک کمیته ویژه تعیین شده است تا در فراهمسازی خدمات ابتدایی صحی با نمایندهگان مؤسسات همکاری نموده و بر تمام خدمات صحی نظارت کنند؛ تا به شکل درست به وضعیت صحی هموطنان زلزلهزده رسیدهگی صورت گیرد.
قابل یادآوری است، که از طرف وزارت صحتعامه در ولایتهای که زلزله به وقوع پیوسته است، ذخایر ادویه و کیتهای صحی و مراکز صحی سیار ایجاد خواهد شد؛ تا به بیماران به شکل مناسب و همهجانبه رسیدهگی صورت گیرد.