معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه از روند ارائه خدمات صحی به عودت ‌کننده گان در ولایت هرات دیدار کرد

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۸ - ۱۴:۴۴
moph

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه ا.ا.ا و هیآت همراه اش از روند ارائه خدمات صحی به عودت کننده گان کشور در بندر اسلام قلعه ولایت هرات دیدار کرد.

در این دیدار،که معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و تیم تخنیکی شان را مولوی محمد طالب شاهد رئیس صحت‌عامه هرات، نیز همراهی می‌کرد، به کارمندان صحی هدایت داد تا با اخلاص و صداقت کامل به عودت ‌کننده گان خدمات صحی ارائه نمایند.

همچنان، مشکلات صحی توسط تیم تخنیکی شناسایی شده و به خاطر حل آن، با مسوولان مربوطه شریک ساخته شد.

قابل ذکراست، که از طرف وزارت صحت‌عامه برای عودت‌ کننده گان کشور در ساحه تورخم، نیمروز، قندهار، هرات و سایر مناطق نزدیک به خطوط فرضی نیز تیم‌های صحی گماشته شده‌اند تا به همه عودت ‌کننده گان به طور ۲۴ ساعته در بخش‌های مختلف خدمات صحی ارائه نمایند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۷
Background image

دور سوم نظارت از پیشبرد برنامه اکمال تخصص در شفاخانه های تخصصی صدری ابن سینا، ملالی، صحت روانی، کیور و نورIAM. صورت گرفت

این نظارت به خاطر دریافت مشکلات ترینر متخصصین، داکتران ترینی و خلا های برنامه تریننگ اکمال تخصص، توسط تیم های نظارت ریاست عملیاتی ریاست عمومی اکمال تخصص در شفاخانه های صدری ابن سینا،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۴:۵۵
Background image

بنیاد خیریه آقاخان به شفاخانه ولایتی تخار به ارزش یک‌ونیم میلیون افغانی ادویه کمک کرد

 بنیاد خیریه آقاخان (AKF) مقدار ۷۶ قلم ادویه ضروری را به شفاخانه ولایتی تخار که ارزش مجموعی آن حدود یک‌ونیم میلیون افغانی می شود کمک کرد.

این ادویه با حضور مولوی شیخ میر « صدام» رئیس. . .

BACK TO NEWS