محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت عامه ا.ا.ا، با محترم مولوی عبیدالله امین‌زاده معین امور اجتماعی وزارت کار و امور اجتماعی در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۳:۱۸
MOPH

در این دیدار، در مورد تقویت هماهنگی و همکاری‌های مشترک میان دو وزارت و فراهم‌سازی خدمات صحی و تداوی برای اطفال که در پرورشگاه‌های مربوط وزارت کار و امور اجتماعی حضور دارند، و نیز ایجاد تسهیلات لازم برای آنان از طریق یک تفاهم‌نامه مشترک میان دو وزارت، بحث و تبادل نظر همه‌جانبه صورت گرفت.

همچنان، در این دیدار یک کمیته تخنیکی تعیین گردید که این کمیته برای تهیه تفاهم‌نامه یادشده میان دو وزارت و پیشبرد امور تخنیکی مربوطه اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۴:۱۹
Background image

به هدف حمایت از برنامه پولیو (فلج اطفال) و تقویت هماهنگی میان نهادهای مربوطه، نشست بین‌الوزارتی از سوی وزارت صحت‌عامه برگزار گردید

در این نشست، محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت‌عامه، الحاج داکتر عبدالقدوس بریالی رئیس مرکز ملی اضطراری عملیاتی محو پولیو، مسوولان و نماینده‌گان وزارت‌های معارف، تحصیلات عالی، ارشاد،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۴:۱
Background image

نظارت از ۷۲۸ مرکز صحی در سال ۱۴۰۴

در یک سال گذشته (۱۴۰۴)، در نتیجه نظارت مشترک در مرکز و ولایات کشور از ۷۲۸ مرکز صحی نظارت صورت گرفته است که از این میان ۱۴۶ لابراتوار طبی، ۲۶ اتحادیه داکتران و مراکز فیزیوتراپی، ۸۹. . .

BACK TO NEWS