سنگ تهداب تعمیر معافیت کتلوی در ولایت پکتیکا گذاشته شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۵:۱۵
MOPH

این تعمیر به هزینه حدود ۱۳ میلیون افغانی، به همکاری مالی و تخنیکی اداره یونیسف و تلاش‌های وزارت صحت‌عامه ساخته می‌شود که کارهای ساختمانی آن در مدت شش ماه تکمیل خواهد شد.

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت عامه، یک تعداد از رییسان مرکزی این وزارت، مولوی عبدالخالق عابد والی پکتیکا، داکتر عبدالله جان حقمل رئیس صحت‌عامه پکتیکا، نماینده گان اداره یونیسف و یک تعداد از کارمندان صحی اشتراک داشتند.

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی این پروژه را بخشی از تعهدات این وزارت در بخش صحت دانسته، و آن را یک دستاورد مهم برای باشنده گان پکتیکا عنوان کرد و افزود: «وزارت صحت‌عامه با امکانات دست داشته خود تلاش می‌کند تا به مشکلات و خواست‌های مردم رسیده گی کرده و خدمات صحی را تقویت و معیاری نماید

همچنان، مولوی عبدالخالق عابد والی پکتیکا گفت: « این ولایت دارای اراضی وسیع است و مردم آن نیازمند خدمات صحی بیشتری‌اند که باید در کنار خدمات موجود، توجه ویژه‌ای به آن‌ها شود

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۴۳
Background image

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه AFGA قرارداد گسترش خدمات صحت مادران و تنظیم خانواده را امضا کرد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور افزایش دسترسی زنان و دختران در مناطق دوردست به خدمات صحت مادران و تنظیم خانواده، از طریق خانه‌های صحی، مراکز صحی ثابت، تیم‌های سیار و ذخیره‌گاه‌های ادویه، با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۳۲
Background image

آمریت مصوونیت اشعه ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های مخابراتی در ناحیه دهم شهر کابل نظارت به‌عمل آورد

در جریان این نظارت، به مسئولان مربوطه در مورد رعایت اصول مصوونیت صحی، نظافت و حفظ‌الصحه، کاهش و پیشگیری از خطرات ناشی از اشعه‌های مضر، هدایات لازم ارائه شد تا صحت شهروندان حفظ شده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۲۴
Background image

معین عرضه خدمات صحی با سفیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های صحی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالولی حقانی، معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، با محترم سادین آی یلدز، سفیر کشور ترکیه در افغانستان، در باره گسترش همکاری‌های صحی در شفاخانه ملی و تخصصی اتاترک دیدار و. . .

BACK TO NEWS