رییس تنظیم وهماهنگی سکتور خصوصی وزارت صحت‌عامه به ولایت فراه سفر کرد

rasooli_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۹ - ۱۱:۵۴
MOPH

داکتر احمد خندان رییس تنظیم وهماهنگی سکتورخصوصی و تیم همراه شان، در سفری به ولایت فراه از مراکز صحی خصوصی این ولایت دیدار نمودند.

در جریان این بازدید، که نمایندگان صحت‌عامه ولایت فراه نیز حضور داشت، از تمام مسوولان مراکز صحی خصوصی خواسته شد تا مطابق مقرره ۱۰۸۴ وزارت صحت‌عامه‌، مراکز صحی خود را عیار و به خاطر معیاری‌سازی مراکز صحی خصوصی تلاش بیشتر نمایند.

همچنان مسوولان مراکز صحی خصوصی ولایت فراه، نیز تعهد سپردند که در قسمت عرضه خدمات‌ صحی با کیفیت وعیار نمودن مراکز صحی مطابق چک لیست حد اقل معیارات وزارت صحت‌عامه اقدام نمایند .

تازه ترین اخبار

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۲۷
Background image

دیدار وزیر صحت‌عامه با رئیس سازمان صحی جهان پیرامون تقویت مبارزه با پولیو

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه ا.ا.ا، با محترم ایدوین سنیزا، رئیس سازمان صحی جهان برای افغانستان، داکتر محمد جمال، رئیس بخش پولیو سازمان صحی جهان، و سایر مسوولان این سازمان. . .

جمعه ۱۴۰۴/۱۱/۲۴ - ۱۸:۹
Background image

تجهیزات طبی به ارزش حدود ۱۷ هزار دالر امریکایی به شفاخانه ۲۰ بستر تورخم در ولایت ننگرهار کمک گردید

این تجهیزات که ارزش مجموعی آن ۱۶ هزار و ۸۰۰ دالر امریکایی عنوان شده است، شامل وسایل پیشرفته طبی و یک پایه ماشین پیشرفته معاینات تلویزیونی می‌باشد که با استفاده از آن، سهولت‌های لازم صحی. . .

BACK TO NEWS