دیدار معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، از پروژه های نیمه کاره صحی در ولایت بلخ

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۳:۳۷
MOPH

محترم ملابخت الرحمن شرافت، معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، الحاج رحمت الله منصور، رئیس صحت‌عامه بلخ و یک تعداد از مسوولان صحی دیگر از پروژه های نیمه کاره صحی در ولایت بلخ دیدار نمودند.

این هیئات از شفاخانه ۵۰ بستر مخصوص معتادان زن، مرکز آموزشی، مراکز بیماران سرطان، سوختگی، معتادین مواد مخدر، تعمیر نیمه کاره لیلیه و وسایط داغمه دیدار نمودند.

رئیس صحت‌عامه ولایت بلخ، گفت: مراکز صحی در ولایت بلخ نقش مهمی در ارائه خدمات صحی به مردم دارند و ما تلاش می‌کنیم تا کاستی‌ها را شناسایی و برطرف کنیم تا خدمات بهتری به مردم ارائه گردد. وی همچنان از تیم رهبری وزارت صحت‌عامه خواست تا به خاطر تکمیل شدن پروژه‌های نیمه کاره صحی و تأمین تجهیزات لازم با ریاست صحت‌عامه بلخ همکاری کنند.

 محترم ملا بخت الرحمن شرافت، معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، اطمینان داد که این وزارت در تلاش است تا خدمات صحی را در تمام ولایت‌های کشور، به ویژه ولایت بلخ، معیاری و منظم سازد و همچنان مشکلات شما را با رهبری وزارت در میان گذاشته و برای حل آنان تلاش‌های لازم صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۵۵
Background image

به ارزش سه صد هزار دالر امریکایی سیستم برق ۲۰۰ کیلوات برق آفتابی، در شفاخانه وزیر محمد اکبر خان نصب و در نشستی افتتاح گردید

در مراسم افتتاح این سیستم، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، ‌داکترعنایت الله عنایت رییس شفاخانه وزیرمحمد اکبر خان،‌ آقای ترهان صالح مسوول دفتر برنامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۴:۲۹
Background image

نظارت از وضعیت حفظ‌الصحه و مصونیت غذایی در ولسوالی گلدره ولایت کابل

مسئولان ریاست صحت محیطی وزارت صحت‌عامه از شماری رستورانت‌ها، نانوایی‌ها، قصابی‌ها و فروشنده گان مواد غذایی کنار جاده در ولسوالی گلدره ولایت کابل نظارت به‌عمل آوردند.

در جریان این نظارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۳:۴۴
Background image

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه AHDS قرارداد ارائه خدمات صحت مادران را امضا کرد

وزارت صحت‌عامه به‌منظور ارائه خدمات صحی مادران از طریق آشیانه های صحی در ولایت‌های ارزگان، نیمروز، قندهار و هلمند، با مؤسسه Afghan Health Development and Services (AHDS)  قراردادی را به. . .

BACK TO NEWS