در ماه گذشته اسد سال روان از ۴۴۴ تأسیس مواد خوراکی در شهر کابل نظارت صورت گرفت

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۵/۶/۷ - ۱۴:۵۹
moph

ریاست نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در جریان ماه اسد سال جاری، به‌منظور تأمین مصئونیت مواد غذایی و جلوگیری از عرضه محصولات تاریخ‌گذشته و غیرمعیاری، ۴۴۴ صنف مختلف مواد غذایی را در بخش‌های مختلف شهر کابل مورد بررسی و نظارت قرار داده است.

در جریان این بررسی‌ها، حدود ۹۴۳ کیلوگرام مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت جمع‌آوری گردیده و ۱۰ نمونه مشکوک مواد غذایی نیز جهت تثبیت کیفیت به لابراتوار ارسال شده است.

همچنان به‌منظور بررسی مصئونیت آب آشامیدنی، از شماری از شرکت‌های آبرسانی خصوصی و سیار و منابع آب در نواحی مختلف شهر کابل نمونه‌های آب اخذ و جهت بررسی‌ به لابراتوارها ارسال گردیده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۵:۵
Background image

دستاوردهای مهم وزارت صحت عامه در جریان یک سال گذشته بیان شد

در چارچوب برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» و به مناسبت هفته صحت و ورزش، محترم ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی ا.ا. افغانستان، در یک کنفرانس خبری، دستاوردهای مهم وزارت صحت عامه را در جریان یک سال. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۰:۵۲
Background image

دستاوردهای یک‌سالهٔ وزارت صحت‌عامه در بخش هماهنگی با شرکایی بین‌المللی

وزارت صحت‌عامه در بخش هماهنگی با تمویل‌کننده گان و شرکایی بین‌المللی، به‌منظور رشد سکتور صحت در سال ۱۴۴۷ هجری قمری و ارائهٔ خدمات صحی به هموطنان، ۳۵۰ تفاهم‌نامه را با مؤسسات و نهادهای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۹:۲۹
Background image

مراقبت صحی مصئون برای کنترول و جلوگیری از بیماری‌های غیرساری!

بیماری‌های قلبی، شکر، سرطان و بیماری‌های مزمن تنفسی، از جمله بیماری‌های غیرساری هستند که در بسیاری موارد به مراقبت‌های درازمدت و نظارت منظم صحی نیاز دارند.

مصئونیت افراد مبتلا به این. . .

BACK TO NEWS