داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه  در نشستی مصارف بودجه چند ماه گذشته پروژه های انکشافی را با حضور رییسان و مسوولان پروژه های این وزارت به بررسی گرفت

akbari_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۲ - ۱۵:۲۵
داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه  در نشستی مصارف بودجه چند ماه گذشته پروژه های انکشافی را با حضور رییسان و مسوولان پروژه های این وزارت به بررسی گرفت

در این نشست نخست مسوولان پروژه های انکشافی از مصرف بودجه وچالش های ادارات خود به اشتراک کننده گان معلومات داده و خواهان راه حل برای چالش های کاری شان از سوی رهبری وزارت گردیدند.

معین پالیسی وپلان ضمن استماع به گزارشات مصارف بودجه، به مسوولان هدایت داد تا در قسمت سرعت بخشیدن کارها، تهیه پلان وعملی نمودن آن، حل چالش های کاری و راه های حل آن، هماهنگی بیشتر و پیشنهادات شان برای بهبود امورات کاری توجه جدی نموده تا باشد در اخیر سال بودجه ای را که برای ادارات شان داده شده است مطابق پلان وضرویات ادارات مذکور به مصرف رسانند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۴
Background image

یک مرکز تداوی بیماری جذام (لیپروسی) به سطح زون شرق در ولایت ننگرهار افتتاح شد

این مرکز با حضور الحاج مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه ننگرهار و شماری از مسوولان دیگر، با حمایت مالی مؤسسه PMS جاپان رسماً افتتاح گردید.

رئیس صحت عامه ننگرهار ، از افتتاح این مرکز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۲:۲۴
Background image

تقویت نظارت بر ادویه در کابل؛ شناسایی تخطی‌ها، مسدودسازی مراکز فاقد اسناد و محو ادویهٔ تاریخ‌گذشته

ریاست نظارت و بررسی غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های توریدی ادویه، عمده‌فروشی‌های ادویه و گدام‌های آنان در نواحی مختلف شهر کابل نظارت همه‌جانبه نمود. در چار چوب این نظارت، ۱۱۰ با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۷
Background image

پروسه آفر گشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی شغنان ولایت بدخشان برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست های تدارکات، مالی و حسابی و پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و ۸ شرکت ساختمانی، برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه. . .

BACK TO NEWS