بخش لابرتوار شفاخانه ۵۰ بستر تداوی معتادین ریاست صحت‌عامه ولایت غزنی به فعالیت آغاز کرد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۶
MOPH

این بخش، خوشبختانه با تلاش های رهبری ریاست صحت‌عامه و شفاخانه تداوی معتادین این ولایت فعال شده است. که اکنون معاینات لازم برای بیماران از جمله: HIV، HCV، HBs، Multi-Drug Tests در داخل شفاخانه اجرا می شوند.

با فعال شدن این بخش،معاینات مختلف فوق الذکر، در دو روز گذشته روی ۵۰ بیمار در این شفاخانه اجرا شده است.

همچنان بیماران HCV , HBs مثبت  داخل بستر در شفاخانه برای تداوی بهتر به این لابرتوار معرفی خواهند شد که این امر نقش مهمی در صرفه‌جویی وقت و هزینه برای بیماران خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۸
Background image

یک برنامه آموزشی سه‌روزه در بخش مکاتبات اداری، برای ۲۰ تن از کارمندان سه ریاست وزارت صحت‌عامه، از سوی ریاست ارتقای ظرفیت این وزارت برگزار شد

در این برنامه، اشتراک‌کننده‌گان در مورد اصول مکاتبات اداری، نگارش مکتوب‌های رسمی و تنظیم اسناد اداری آموزش‌های نظری و عملی دریافت نمودند.

هدف از این برنامه، ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۶
Background image

بانک خون مرکزی وزارت صحت‌عامه، در دفتر مرکزی شبکهٔ مخابراتی آتوما، کمپاین آگاهی‌دهی عامه و جمع‌آوری داوطلبانهٔ خون را برگزار کرد

در این کمپاین، از ۸۱ تن از مسؤولان و کارکنان این شبکه، ۴۱ هزار سی‌سی خون به‌گونهٔ داوطلبانه جمع‌آوری و به بانک خون مرکزی انتقال داده شد. این خون پس از اجرای معاینات ضروری، به بیماران. . .

BACK TO NEWS