بازدید معین پالیسی و پلان وزارت صحت‌عامه از شفاخانه ولایتی و مراکز صحی ولایت بغلان

Panah_moph
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۲۸ - ۷:۱۶
بازدید معین پالیسی و پلان وزارت صحت‌عامه از شفاخانه ولایتی و مراکز صحی ولایت بغلان

چهارشنبه ۲۷ دلو ۱۴۰۰
داکترمحمد حسن غیاثی معین پالیسی وپلان و داکتر سید رسول منگل رییس تطبیق از قوانین صحی وزارت صحت عامه و تیم همراه شان در ادامه سفر به ولایت بغلان از شفاخانه ولایتی این ولایت بازدید به عمل آوردند.
در این دیدار معین پالیسی وپلان از کارکرد های پرسونل صحی ابراز قدر دانی کرده و وضعیت ارایه عرضه خدمات صحی در این شفاخانه را از نزدیک بررسی نمود وی همچنان به مسوولان صحی هدایت داد تا در قسمت رسیدگی به وضعیت صحی نیاز منداندر این ولایت توجه بیشتری نمایند.
از سوی هم کارمندان صحی این شفاخانه چالش ها و پیشنهادات خود را بارهبری وزارت صحت عامه در جریان گذاشته و خواهان حل آن از سوی رهبری این وزارت گردیدند که به خاطر حل آن هدایات لازم داده شد.
علاوه بر آن داکترغیاثی و تیم همراه شان از شفاخانه خصوصی حکیم سنایی و کلینیک جامع حسین خیل ولایت بغلان بازدید به عمل آورده و وضعیت ارایه عرضه خدمات صحی در این مراکز را نیز از نزدیک بررسی نمودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۴
Background image

یک مرکز تداوی بیماری جذام (لیپروسی) به سطح زون شرق در ولایت ننگرهار افتتاح شد

این مرکز با حضور الحاج مولوی امین‌الله شریف، رئیس صحت عامه ننگرهار و شماری از مسوولان دیگر، با حمایت مالی مؤسسه PMS جاپان رسماً افتتاح گردید.

رئیس صحت عامه ننگرهار ، از افتتاح این مرکز. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۲:۲۴
Background image

تقویت نظارت بر ادویه در کابل؛ شناسایی تخطی‌ها، مسدودسازی مراکز فاقد اسناد و محو ادویهٔ تاریخ‌گذشته

ریاست نظارت و بررسی غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، از شرکت‌های توریدی ادویه، عمده‌فروشی‌های ادویه و گدام‌های آنان در نواحی مختلف شهر کابل نظارت همه‌جانبه نمود. در چار چوب این نظارت، ۱۱۰ با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۷
Background image

پروسه آفر گشایی اعمار شفاخانه عمومی ولسوالی شغنان ولایت بدخشان برگزار شد

این پروسه با حضور نماینده‌گان ریاست های تدارکات، مالی و حسابی و پالیسی وپلان وزارت صحت‌عامه و ۸ شرکت ساختمانی، برگزار گردید.

مسوولان پروسه آفر گشایی وزارت صحت‌عامه گفتند: « این پروسه. . .

BACK TO NEWS