امضای قرارداد میان وزارت صحت‌عامه و مؤسسه AYSO برای تقویت خدمات صحی در ولایت‌های غور و بادغیس

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۳۲
moph

وزارت صحت‌عامه به‌منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده گان ولایت‌های غور و بادغیس، قراردادی را به ارزش ۴۹۲٬۳۲۸ چهار لک و نود دو هزار و سه صد و بیست و هشت دالر امریکایی با مؤسسه AYSO امضا کرد.

این قرارداد برای مدت یک سال به هدف بهبود کیفیت خدمات صحی، افزایش دسترسی و کاهش مشکلات صحی مردم به امضا رسیده است. که با تطبیق آن( ۴۴۰۰۰۰ ) تن از باشنده گان این ولایات از خدمات تغذیه‌ای از طریق مراکز صحی اساسی بهره‌مند خواهند شد و همچنان برای( ۴۹ ) تن زمینه کار در بخش صحی نیز فراهم می‌گردد.

از سوی دیگر، نماینده گان مؤسسه AYSO نیز اطمینان دادند که این پروژه را در مدت یک سال مطابق تمام معیارهای تعیین‌شده تطبیق نموده و به رفع نیازهای صحی مردم توجه ویژه خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۸:۲۰
Background image

فصل اول، ماده هفدهم، فقره پانزدهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی

فصل اول، ماده هفدهم، فقره پانزدهم قانون جلوگیری از قاچاق مواد غذایی، ادویه و محصولات صحی:

شرکت های وارداتی مکلف اند که مواد غذایی، ادویه  و محصولات صحی را در ذخایر معیاری نگهداری کنند.. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۴:۳۸
Background image

نشست بورد ملی بازنگری نوآوری‌های سکتور صحت از سوی  وزارت صحت‌عامه برگزار شد

در این نشست، محترم داکتر محمد حسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت وزارت صحت‌عامه، داکتر سید رسول منگل رئیس عمومی پالیسی و پلان، داکتر میرویس احمدزی رئیس اقتصاد و تمویل صحت، مشاوران مقام. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۰:۵۳
Background image

وزارت صحت‌عامه برای تقویت خدمات صحی در ولایت‌های ننگرهار و پروان با مؤسسه PUAMI قرارداد امضا کرد

وزارت صحت‌عامه با مؤسسه Premiere Urgence Aid Medical International (PUAMI) به منظور تقویت و گسترش خدمات صحی برای باشنده گان ولایت‌های ننگرهار و پروان، قراردادی را به ارزش ۲۷۱ هزار و ۷۷۴. . .

BACK TO NEWS