از روز ملی کارکنان صحی جامعه گرامی داشت به عمل آمد

akbari_admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۸ - ۹:۲۷
از روز ملی کارکنان صحی جامعه گرامی داشت به عمل آمد

وزارت صحت‌عامه در نشستی از روز ملی کارکنان صحی جامعه با شعار" کارکنان صحی جامعه نماد خدمت گذاری، رضاکاری و ایثار در سیستم صحی افغانستان" گرامی داشت به عمل آورد.

مولوی حبیب الله آخند زاده حامد معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه گفت: کارکنان صحی جامعه رضاکارانی هستند که خدمات صحی را در هر قریه و ساحات دور دست کشور عرضه می‌نمایند.

معین عرضه خدمات علاوه نمود، وزارت صحت‌عامه توانسته است که 30000 هزار کارکن صحی جامعه را در 34 ولایت کشور تربیه نماید که آنان عرضه خدمات صحی ابتدایی را برای مادران و اطفال شان ارایه می‌نمایند.

همچنان معین عرضه خدمات صحی از فعالیت 549  آشیانه صحی در کشور که 105 آن در سال 2023 به فعالیت آغاز نموده و متباقی در سال آینده فعالیت خود را آغاز خواهند کرد یاد آوری نموده گفت: وزارت صحت‌عامه مصمم است تا روش عرضه خدمات صحی متکی بر اشتراک جامعه را در سراسر کشور تقویت نماید.

قابل تذکر است که تعلیمات صحی، کمک های اولیه، تداوی امراض معمول، تقویه سیستم رجعت دهی، تعقیب سیستم تداوی توبرکلوز، عرضه خدمات تنظیم خانواده در جامعه و اشتراک در کمپاین های ملی واکسین از جمله وظایف اساسی کارکنان صحی جامعه می‌باشد که نقش عمده ای را در بهبود  کیفیت عرضه خدمات صحی و تقویت سیستم صحی کشور ایفا کرده است

از روز ملی کارکنان صحی جامعه گرامی داشت به عمل آمد

از روز ملی کارکنان صحی جامعه گرامی داشت به عمل آمد

 

 

 

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۴:۵۶
Background image

دیدار معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه از شفاخانه ۳۰۰ بستر نایب امین‌الله خان در ولایت لوگر

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، و هیآت همراهش در جریان سفری به ولایت لوگر، به منظور ارزیابی خدمات صحی از شفاخانه ۳۰۰ بستر نایب امین‌الله خان دیدار نمودند.. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۴:۵۳
Background image

۳۷ تن از معتادین بهبود یافته از مرکز تداوی معتادین شفاخانه ۸۰ بستر ولایت فراه، پس از تکمیل یک دوره آموزش‌های حرفه‌ای سه ماهه فارغ گردیدند

این افراد پس از سه ماه آموزش های حرفه ای، در بخش‌های لوله‌کشی و برق‌کشی، سیستم‌های برق آفتابی (سولری) و ترمیم موترسایکل فارغ شده و برای خدمت به جامعه معرفی گردیدند.

داکتر دین محمد. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از مواد مخدر در مرکز آموزشی علمی اطلس

مسوولان کمیته وقایه از اعتیاد، ریاست برنامه ملی تداوی معتادین وزارت صحت‌عامه، برنامه آگاهی‌دهی و وقایه از مواد مخدر را در مرکز آموزشی علمی اطلس واقع ساحه کارته نو کابل راه اندازی نمودند. . .

BACK TO NEWS