آمریت نظارت و بازرسی ریاست صحت‌عامه ولایت بلخ در ماه عقرب فعالیت های ذیل را اجرا نموده است

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۵۷
MOPH

تیم نظارت و بازرسی از تأسیسات تولیدی و توریدی مواد غذایی ریاست صحت‌عامه ولایت بلخ،  در ماه گذشته از تأسیسات غذایی ذیل در نواحی مختلف شهر مزارشریف نظارت نموده است.

در این نظارت، از ۴۲ باب رستورانت و برگر فروشی، ۱۵ باب سوپرمارکیت، ۵۰ باب خوراکه فروشی، ۶ باب حمام، ۲۹ باب سلمانی، ۹ باب فابریکه تولید مواد غذایی، ۵ باب خبازی، ۱ باب حوض آب‌بازی، ۱۶ باب گدام مواد غذایی، ۱۵ باب عمده‌فروشی مواد غذایی نظارت نمودند، که در نتیجه ۵۶ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته جمع آوری، ۱۸۰ قطعه کارت صحی برای اصناف مختلف توزیع و به تعداد ۵۲ تخته جان‌پاک که به‌صورت مشترک استفاده می‌شد، نیز جمع‌آوری گردیدند.

علاوه بر آن  ۱۷۸۰ بسته نوشابه و ۱۴۴ کارتن چاکلیت تاریخ‌گذشته نیز جمع‌آوری گردیده و به خاطر هدر نمودن به گدام مرکزی ریاست صحت‌عامه انتقال داده شدند.

همچنان توصیه‌های لازم در بخش نگهداری درست مواد اولیه غذایی، رعایت حفظ ‌الصحه، استفاده از ماسک، دستکش، کلاه، یونیفورم مجهز و اخذ کارت صحی برای مسوولان تأسیسات ذیل داده شد.

قابل تذکر است که یک تعداد از تاسسیات، به خاطر عدم رعایت توصیه‌های صحی و نداشتن کارت صحی مهرلاک گردیدند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۸
Background image

یک برنامه آموزشی سه‌روزه در بخش مکاتبات اداری، برای ۲۰ تن از کارمندان سه ریاست وزارت صحت‌عامه، از سوی ریاست ارتقای ظرفیت این وزارت برگزار شد

در این برنامه، اشتراک‌کننده‌گان در مورد اصول مکاتبات اداری، نگارش مکتوب‌های رسمی و تنظیم اسناد اداری آموزش‌های نظری و عملی دریافت نمودند.

هدف از این برنامه، ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۷ - ۱۲:۵۶
Background image

بانک خون مرکزی وزارت صحت‌عامه، در دفتر مرکزی شبکهٔ مخابراتی آتوما، کمپاین آگاهی‌دهی عامه و جمع‌آوری داوطلبانهٔ خون را برگزار کرد

در این کمپاین، از ۸۱ تن از مسؤولان و کارکنان این شبکه، ۴۱ هزار سی‌سی خون به‌گونهٔ داوطلبانه جمع‌آوری و به بانک خون مرکزی انتقال داده شد. این خون پس از اجرای معاینات ضروری، به بیماران. . .

BACK TO NEWS