نشستی در مورد سمپوزیم صحی در تالار جلسات وزارت صحت عامه برگزار شد

rasooli_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۱
moph

این نشست که با حضور محترم مولوی نور جلال جلالی وزیر صحت عامه، محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی، محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری و شماری از رئیسان مرکزی برگزار گردید، اشتراک‌کننده‌گان نظریات و پیشنهادهای خود را در مورد ابعاد تخنیکی سمپوزیم صحی، مؤثریت خدمات صحی، هماهنگی و برنامه‌های آینده شریک ساختند.

محترم وزیر صحت عامه از فعالیت‌های اجرا شده در بخش برگزاری سمپوزیم صحی ابراز خرسندی نموده و هدایت داد تا امور باقی‌مانده تحت رهبری محترم معین عرضه خدمات صحی تکمیل گردد و گزارش‌ها و پیشنهادهای مربوطه نیز با مقام وزارت شریک ساخته شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۷
Background image

برنامه آگاهی‌دهی و جلوگیری از مواد مخدر برای دانش آموزان دارالعلوم افغان برگزار شد

این برنامه از سوی تیم آگاهی‌دهی شفاخانه ۱۰۰ بستر تداوی معتادین «آغوش» مربوط به وزارت صحت عامه، برگزار شد. در این برنامه، برای اشتراک‌کننده‌گان در مورد اهمیت آگاهی‌دهی در برابر مواد مخدر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۵۴
Background image

از فروشگاه‌های مواد غذایی در ولایت ارزگان نظارت صورت گرفت

مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت ارزگان، از فروشگاه‌های مواد غذایی در مرکز ترینکوت این ولایت نظارت نمودند.

در نتیجه این نظارت، ۳۵ قلم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت، با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۵:۴۹
Background image

هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر تسلیم داده شد

با همکاری تاجران افغان در کشور ازبکستان و سفارت افغانستان، هشت قلم تجهیزات طبی به ریاست صحت عامه ولایت کنر کمک شد.

این هشت قلم تجهیزات طبی که به ارزش مجموعی ۳۴ هزار دالر امریکایی می. . .

BACK TO NEWS