یک توافق‌نامه ارزشمند در زمینه گسترش همکاری‌های علمی، تحقیقی، آموزشی و تخنیکی میان وزارت صحت عامه و وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا به امضا رسید

rasooli_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۶:۴۵
MOPH

نشستی به همین منظور برگزار شد، محترم مولوی نورجلال جلالی وزیر صحت عامه، محترم شیخ‌الحدیث ندامحمد ندیم وزیر تحصیلات عالی، محترم معینان وزارت صحت عامه و رئیسان مرکزی هر دو وزارت اشتراک داشتند.

محترم مولوی نورجلال جلالی، وزیر صحت عامه، بنیاد فکری را برای تحکیم نظام اسلامی ارزشمند دانست و با اشاره به این توافق‌نامه گفت: با امضای این توافق‌نامه، تغییرات چشمگیری در ارتقاء ظرفیت محصلان و داکتران به میان خواهد آمد، تحقیقات بر اساس شواهد انجام خواهد شد و ارقام دقیق به‌دست آمده و جمع‌آوری خواهد شد.

همچنان، محترم شیخ‌الحدیث ندامحمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی، این توافق‌نامه را به خیر و منفعت مردم و هر دو نهاد امارتی دانست و افزود: ما باید در پوهنتون‌ها افرادی را آموزش دهیم که سبب پیشرفت جامعه گردند و کشور را در بخش صحت عامه از نیاز به دیگران بی‌نیاز سازند.

از سوی‌هم، محترم داکتر محمدحسن غیاثی معین پالیسی و انکشاف صحت وزارت صحت عامه، در جریان سخنان خود گفت: هدف از امضای این توافق‌نامه، گسترش روابط و همکاری‌های علمی و اکادمیک دوجانبه است که از طریق آن، سهولت‌ها و فرصت‌های لازم در بخش آموزش‌های عملی و تحقیقات برای محصلان و متخصصان رشتهٔ طب فراهم خواهد شد.

قابل یادآوری است، که در این نشست بر گسترش همکاری‌های علمی، تحقیقی، آموزشی و تخنیکی میان هر دو وزارت تأکید شد و با امضای توافق‌نامه از سوی وزیران محترم، نشست به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۱:۲۴
Background image

تعمیر جدید یک باب آشیانه صحی قریه ارباب موسی در ولسوالی گلتپه ولایت قندز افتتاح شد

این تعمیربا حضور داکتر محمدالله حکمت رئیس صحت‌عامه ولایت قندز،داکترعبدالحسیب صاحبزاده مسئول زون شمال‌شرق دفتر (BDN) بزرگان، متنفذین و اهالی محل به‌گونه رسمی افتتاح و به بهره‌برداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۱:۱۶
Background image

یک برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد در لیسه سید نورمحمد شاه مینه - کابل با اشتراک بیشتر از ۲۰۰۰ تن از شاگردان برگزار گردید

این برنامه از طرف مسوولان برنامه آگاهی‌دهی وقایه از اعتیاد شفاخانه ملی تداوی ١٠٠٠بستر مواد مخدر ابن سینا- کابل وزارت صحت‌عامه برگزار شد، که در آن در مورد اهمیت آگاهی و نقش جوانان در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۵۵
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، نشستی را با نمایندگان شماری از مؤسسات بین‌المللی برگزار کرد

در این نشست که نمایندگان مؤسسات Akbar، OPM،PUAMI,SAF، MdM، AHDS، TdH و INTERSOS اشتراک داشتند، در مورد تقویت هماهنگی، رسیدگی به‌موقع به مشکلات، واردات دوا و محدودیت‌های مقرراتی، تأخیر. . .

BACK TO NEWS