روند اخذ امتحان برای (۱۴) بست تخنیکی ریاست امور ساختمانی و تأسیسات وزارت صحت‌عامه آغاز شد

rasooli_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۵:۳۷
MOPH

این بست‌ها که از سوی وزارت صحت عامه اعلان شده بود، ۵۸۲ تن برای آن ثبت‌نام کرده بودند که پس از ارزیابی اسناد و لایحه وظایف، ۱۹۹ تن واجد شرایط تشخیص داده شده و در فهرست نهایی (شارت‌لیست) قرار گرفتند.

این امتحان تحت نظارت اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی، با هماهنگی وزارت صحت عامه و به هدایت عرفان‌الله کریمی، رئیس عمومی امور کارکنان این وزارت، تحت نظارت کمیتهٔ تعیین‌شده که ریاست آن را مجیب‌الرحمن ماموندزی، رئیس ارتقاء ظرفیت وزارت صحت عامه، به‌عهده داشت، آغاز گردید. امتحان به‌گونه الکترونیکی در دو مرحله، در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مطابق با تاریخ‌های ۱۵ و ۱۶ / ۸ / ۱۴۴۷ هـ ق برگزار می‌شود که در نتیجه آن، افراد شایسته و مسلکی برای احراز بست‌های متذکره معرفی خواهند شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۳
Background image

وزارت صحت‌عامه برنامه آموزشی دو روزه بیماری کانگو را برای کارمندان صحی ۳۴ ولایت برگزار کرد

یک برنامه آموزشی دو روزه بیماری کانگو (CCHF) برای پرسونل مسلکی شفاخانه‌های ولایتی ۳۴ ولایت کشور از سوی ریاست ارتقاء ظرفیت ریاست عمومی امور کارکنان وزارت صحت‌عامه برگزار شد.

این برنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۰
Background image

ریاست صحت‌عامه تخار به مناسبت فرا رسیدن عید سعید اضحی کمپاین مبارزه با بیماری کانگو را در سطح این ولایت راه اندازی کرد

مسوولان این ریاست، از مالداران و قصابان می خواهند تا بیماری کانگو را جدی گرفته و به خاطر مصوونیت خود و جامعه حفظه الصحه محیطی و رهنمود های صحی را  جداً رعایت نمایند.

بیماری کانگو یک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۲:۸
Background image

کمپاین آگاهی‌دهی و وقایوی بیماری کانگو در ولایت‌های بامیان، فراه، بادغیس و کنر آغاز گردید

این کمپاین به منظور جلوگیری از شیوع این بیماری خطرناک، با همکاری تیم‌های صحی و کارمندان بخش‌های مربوطه راه‌اندازی شده است.

در جریان این کمپاین، برای قصابان، مالداران و شهروندان در مورد. . .

BACK TO NEWS