داکتر عنایت‌الله عنایت، رئیس عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، و تیم تخنیکی همراهش از جریان عرضه خدمات صحی در شفاخانه انتانی ولایت کابل نظارت نمودند

rasooli_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۱۱:۱۵
MOPH

این نظارت در چارچوب برنامه نظارت همه‌جانبه از شفاخانه‌های دولتی و خصوصی در سراسر کشور، به هدف ارزیابی عرضه خدمات صحی به شهروندان و تأمین شفافیت در امور صحی صورت گرفت.

در جریان این نظارت، داکتر عنایت‌الله عنایت، از تمام بخش‌های این شفاخانه دیدار نمود، وضعیت صحی بیماران را از نزدیک بررسی نموده و ضمن ابراز همدردی، برای آنان آرزوی صحت و سلامتی کرد و از توجه و رسیده‌گی کامل به بیماران اطمینان داد.

همچنان، داکتر عنایت‌الله عنایت از رئیس و سرطبیب این شفاخانه به نماینده‌گی از تمام کارمندان صحی و خدماتی، به‌خاطر تلاش‌ها و کارکردهای‌شان ابراز سپاس و قدردانی کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۵
Background image

یک برنامهٔ آموزشی هفت‌روزهٔ روش‌های خوب تولید (GMP) برای ۳۳ تن از کارمندان معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه آغاز شد

این برنامهٔ با اشتراک ۳۳ تن از کارمندان ریاست‌های ارزیابی و ثبت ادویه و محصولات صحی، جوازدهی، تنظیم صادرات و واردات و نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه، با همکاری سازمان صحی جهان آغاز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۲
Background image

بازرسی از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان صورت گرفت و ۵ مرکز متخلف مسدود گردید

کارمندان آمریت تورید و توزیع ریاست نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ادامه برنامه‌های نظارتی، از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان شهر کابل بازرسی به‌عمل آوردند.

در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۴:۱۱
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، با محترم سادین ایلد، شارژدافیر کشور ترکیه برای افغانستان، در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

در این دیدار، محترم وزیر صحت عامه همکاری ترکیه را در بخش آموزش کارکنان صحی افغان، افزایش امکانات برای تداوی اطفال مبتلا به بیماری‌های مادرزادی قلب، اعمار و تجهیز شفاخانه‌های عمومی در. . .

BACK TO NEWS