از ۳۳۱ تأسیسات صحی و مواد غذایی در ولایت لغمان در ماه گذشته نظارت صورت گرفت که در نتیجه آن، ۱۰ تأسیسات به‌دلیل نقض قوانین صحی مسدود گردید

rasooli_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۵:۲۱
MOPH

این نظارت از سوی مسوولان نظارت و بررسی ریاست صحت عامه ولایت لغمان صورت گرفت که در نتیجه آن، ۴ باب دواخانه، ۲ باب لابراتوار، ۱ باب مرکز تداوی امراض دندان، ۲ باب فروشگاه عمده ادویه و ۱ باب نماینده‌گی شرکت تولید ادویه به‌دلیل نقض قوانین صحی مسدود گردیدند.

همچنان در جریان این نظارت، ۶۸ قلم ادویه، مواد غذایی و لوازم آرایشی تاریخ‌گذشته و بی‌کیفیت که مجموعاً حدود ۴۵۰ کیلوگرام می‌گردد، جمع‌آوری و به‌منظور از بین بردن به گدام مرکزی انتقال داده شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۵
Background image

یک برنامهٔ آموزشی هفت‌روزهٔ روش‌های خوب تولید (GMP) برای ۳۳ تن از کارمندان معینیت غذا و ادویه وزارت صحت عامه آغاز شد

این برنامهٔ با اشتراک ۳۳ تن از کارمندان ریاست‌های ارزیابی و ثبت ادویه و محصولات صحی، جوازدهی، تنظیم صادرات و واردات و نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه، با همکاری سازمان صحی جهان آغاز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۳۲
Background image

بازرسی از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان صورت گرفت و ۵ مرکز متخلف مسدود گردید

کارمندان آمریت تورید و توزیع ریاست نظارت و بازرسی معینیت غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در ادامه برنامه‌های نظارتی، از ۸ تأسیس دوایی در ساحه هوتل پروان شهر کابل بازرسی به‌عمل آوردند.

در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۴:۱۱
Background image

محترم مولوی نور جلال جلالی، وزیر صحت عامه ا.ا. افغانستان، با محترم سادین ایلد، شارژدافیر کشور ترکیه برای افغانستان، در دفتر کاری‌اش دیدار کرد

در این دیدار، محترم وزیر صحت عامه همکاری ترکیه را در بخش آموزش کارکنان صحی افغان، افزایش امکانات برای تداوی اطفال مبتلا به بیماری‌های مادرزادی قلب، اعمار و تجهیز شفاخانه‌های عمومی در. . .

BACK TO NEWS